dotus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam moja "kochanka" 1.8 T 96 r ma problem a przy okazji ja. Falują obroty i auto potrafi zgasnąć - dzieje się tak w chwili gdy przejeżdżam po nierównościach np torach kolejowych. Zauważyłem dość nietypową rzecz, mianowicie: Czami gdy stoję na biegu jałowym a pasażer opuszcza auto, to w chwili gdy mocniej trzaśnie drzwiami obrotomierz wariuje lub auto gaśnie. HELP MI Pozdrawiam
AndrzejAj3 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 sprawdź może przepustnice może jest zabrudzona
dotus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 przepustnica odpada, świeci się jak psu jaja
AndrzejAj3 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a może masz auto na lpg i to parownik ?? albo silniczek krokowy ?
dotus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 moje auto nie widziało LPG na oczy więc Twoja teoria z parownikiem odpada
kolunio Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 coś może z elektryką coś nie łączy podjec do mechanika zapytaj niech popatrzy
Woyciech13 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sprawdź połączenie przy wtyczce do czujnika temperatury powietrza (o ile sie nie mylę) przy dolocie powietrza. Kiedyś miałem ową wtyczkę nie dociśniętą do końca i obroty wariowały.
Rekomendowane odpowiedzi