bryla26 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 witam cieknie mi woda w aucie po tylnich słupkach na siedzenia najprawdopodobniej z kanałów co idą z szyberdachu .wie ktoś jak najlepiej to przeczyscic nie ściągając podsufitki?a gdzie one wychodzą czy w zderzaku czy w nadkolach prosze o pomoc
Bromchit Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 W tym temacie autor miał podobny problem: Szyberdach, jak działają odpływy ?
bryla26 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 czyli rurka z tyłu wychodzi w tylnich drzwiach?
Szarik Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 odplywy szyberdachu sa z przodu nad dolnymi zawiasami drzwi przednich zas tylne wychodza pod zderzakiem z tylu
ŁYSY44 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 a o jakie nadwozie chodzi B5 czy B6??
BEX4 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 kolego ja w avancie sciagałem podsufitke od tyłu z bratem azby nic nie uskodzic i kazdy odpływ czysciłem komzpresorem
WojtasB7 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Witam! Mam pytanie odnośnie odpływów szyberdachu w Audi A4 B7 Kombi. Czy po odsunięciu szybra i laniu wodą w odpływy, woda powinna lecieć tylko z przodu przez odpływy pod spod auta? Tylne wiem że są pod obudową nadkola, nie powinno też kapać wtedy chociaż troszkę? Czy wszystko zostaje i wsiąka w materiałowe nadkole?
Rekomendowane odpowiedzi