damage Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Po dodaniu gazu słyszę wyraźnie świszczenie,wie ktoś co to może być?
MarianekZg Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 troszkę ogólnie napisałeś - może świszczeć turbina, wspomaganie, sprzęgło alternatora - napisz jak możesz coś konkretniej (może jakiś dźwięk/filmik) nagraj i wrzuć
damage Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 mam filmik wrzuce go jeszcze dziś.Kiedyś oglądałem filmik z takim świszczeniem i autor tego filmu powiedział że to walnięta rura (gumowa)od turbiny .Ja sprawdziłem rure i jest ok.Dodam tylko,że stało się tak gdy znajomy mechanik powymieniał przewody na nowe od N75,gruszki itd.Zaraz wrzucę filmik. http://patrz.pl/filmy/swiszczenie-pod-maska
studziany Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Miałem podobne świszczenie jak mi się rozczelniły rury na łączeniu doprowadzające powietrze do kolektora ssącego. Przeglądnij wszytkie rurki i kolanka na drodze turbina->kolektor ssący.
michał69 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 mi się wydaje że turbinka trochę świszczy jak by była jakaś nieszczelność to by bardziej gwizdało
damage Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dzięki chłopaki za wskazówki,posprawdzam wszystkie rurki łączenia i dam znać,pozdrawiam.
Kuba A4 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 moim zdaniem nic aż tak poważnie nie świszczy trochę turbo słychać ale nie jest źle
kograman Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Szukaj szukaj, u mojego ojca też świszczy, ale auto jedzie jak powinno
Rekomendowane odpowiedzi