mlodyabc Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zna ktoś w okolicy dobry serwis klimatyzacji? Nie chodzi mi o samo nabicie klimy tylko szukam kogoś kto ma pojęcie o diagnostyce, naprawach itp.
Biszczan Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Dołączam się do pytania Marka. Sam chętnie sprawdziłbym czy wszystko jest git z moim układem ogrzewania/chłodzenia.
mlodyabc Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Ustaliłem taki warsztat od klimy. Jak chcesz podam Ci namiary. Mieści sie w Sosnowcu.
otomsono Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Też jestem ciekawy gdzie w Sc potrafią zaopiekować się klimą. Prosiłbym o namiary ...
Kędzior Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Mlodyabc a powiedz jak z kasa? duzo biora? jak mozesz podaj jakies dane ja znam dobry serwis klimy w bedzinie ale sporo kasuja ;/
Dev Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 jedziesz do go,sci którzy wyciągna Ci czynnik potem sam wymieniasz osuszacz i dławik (koszt ok 100zł) wracasz do gosci którzy wpuszczą Ci czynnik z kontrastem, sprawdza i tyle
Michał Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Pierwszy raz byłem w tym serwisie ale śmiało mogę polecić Promocja - Dąbrowa Górnicza - Kokar 140zł za przegląd + ozonowanie, do tego wizyta po tygodniu celem sprawdzenia gratis profi podejście, widać że chłopaki starają się o klienta
rozio Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Panowie, dołączam się do pytania. Mam nieszczelny układ klimatyzacji - trzy razy byłem z tym w Audi Magro, trzy razy mnie skasowali i twierdzili że teraz będzie wszystko ok a problem dalej się powtarza. Szukam dobrego serwisu klimatyzacji, dobrego nie tylko w napełnianiu ale też naprawach;) Pozdrawiam
danu44 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Pierwszy raz byłem w tym serwisie ale śmiało mogę polecićPromocja - Dąbrowa Górnicza - Kokar 140zł za przegląd + ozonowanie, do tego wizyta po tygodniu celem sprawdzenia gratis profi podejście, widać że chłopaki starają się o klienta Wyglada interesujaca, moze rzeczywiscie fachowcy z prawdziwego zdarzenia.
joker189 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 jeżdżę od kilku lat do gościa w Dąbrowie Górniczej przy Hucie Bankowej, na klimie zjadł zęby nie ma dla niego rzeczy niemożliwej nie wyjedziesz dopóki nie naprawi Strona Główna naprawdę polecam
mlodyabc Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 jeżdżę od kilku lat do gościa w Dąbrowie Górniczej przy Hucie Bankowej, na klimie zjadł zęby nie ma dla niego rzeczy niemożliwej nie wyjedziesz dopóki nie naprawi Strona Główna naprawdę polecam Do 28.08 maja promocję, może by sie tak wybrać. Strona Główna
darko Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 jeżdżę od kilku lat do gościa w Dąbrowie Górniczej przy Hucie Bankowej, na klimie zjadł zęby nie ma dla niego rzeczy niemożliwej nie wyjedziesz dopóki nie naprawi Strona Główna naprawdę polecam Do 28.08 maja promocję, może by sie tak wybrać. Strona Główna troszkę źle zerknąłeśNAPEŁNIANIE (Przegląd) KLIMATYZACJI - 99 ZŁ + Odgrzybienie OZONEM - GRATIS !!! Oferta ważna od 28.08.2012 do 28.02.2013 PROMOCJA ZAPRASZAMY !!!
mlodyabc Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Racja racja nie wiem jak mogłem to napisać skoro wiedziałem, że do 28.02
Rekomendowane odpowiedzi