Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Grill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież to grill bez ringów-ty też możesz taki sobie zrobić ze swojego. poza tym to nic fajnego w nim nie ma. już lepiej od RS4 założyć.

Opublikowano
  • Autor

ringi to przeloze ze swojego :> chodzi o to ze teraz mam z 5 listwami a chce ten poliftowy :hi:

Opublikowano

myślałem ,że widzisz coś szczególnego w tym grillu czego ja nie widzę hyhyhy...zapytaj kolegi Basena, on handluje grillami może coś ma akurat,

Opublikowano

pasuje :th:

Opublikowano

Pasuje , to Kamei ??? bo znaczek widze

Opublikowano

to Kamei ??? bo znaczek widze

to nie znaczek kamei, tylko S4 :>

Opublikowano

Zakladaj od S4, bo plaster miodu z RS4 srednio pasuje, np do kratek w zderzaku.. :th:

Opublikowano

bierz s4, jest miodzio :)

Opublikowano

S4 :th:

Opublikowano
  • Autor

chyba zostane przy grillu poliftowym, ten od s4 znalazlem za 450zl :shocked: ten po lifcie za 110zl :notworthy:

tylko czy warto zmieniac? czy roznica jest na +?

teraz:

grilstaryiq3.jpg

po lifcie:

grilliftow4.jpg

Opublikowano

róznica widoczna jedynie dla wtajemniczonych. Zwykły smiertelnik nie odróżni grilla przedliftowego od poliftowego.

Opublikowano

róznica widoczna jedynie dla wtajemniczonych. Zwykły smiertelnik nie odróżni grilla przedliftowego od poliftowego.

Dokładnie :) Też się nad tym zastanawialem, ale ja planuję u siebie pomalować tą chromowaną ramkę na czarno i mieć coś na kształt stylu "Black" jak w B7 :decayed: Wydaje mi się że efekt będzie spoko :th: U kolegi Iverson'a na grillu eSowym wygląda to super :th: Chyba szkoda kasy na poliftowy, jeśli już to S-ka ale to zbyt dużo kasy... :decayed: Chociaż może kiedyś :tongue4:

Opublikowano

Dokładnie :) Też się nad tym zastanawialem, ale ja planuję u siebie pomalować tą chromowaną ramkę na czarno i mieć coś na kształt stylu "Black" jak w B7 :decayed: Wydaje mi się że efekt będzie spoko :th: U kolegi Iverson'a na grillu eSowym wygląda to super :th: Chyba szkoda kasy na poliftowy, jeśli już to S-ka ale to zbyt dużo kasy... :decayed: Chociaż może kiedyś :tongue4:

ja mam pomalowana obwódke i kólka na czarny mat i raz z ciekawości zmieniłem kółka czarne na srebrne i tez wyglądało ok. tylko ze to na ciemnym aucie

Opublikowano

ten od s4 znalazlem za 450zl :shocked:

:wallbash:

w ASO w komplecie ze znaczkiem kosztuje 350 zl

Opublikowano
  • Autor

znalazlem jeden na allegro w chromie za 450zl, 350 tez duzo, moze ktos ma dojscie do takiego od s4 uzywke z 250 bym za taki mogl dac :>

a najgorsze jest to ze ja widze roznice w przed i poliftowym :polew:

Opublikowano

ja mam pomalowana obwódke i kólka na czarny mat i raz z ciekawości zmieniłem kółka czarne na srebrne i tez wyglądało ok. tylko ze to na ciemnym aucie

Na srebrnym autku też powinno to super wyglądać :th: I chyba któregoś pięknego dnia maznę na czarno. Ale znaczek :audi: pozostanie w chromie :th: Jakoś tak nie chcę go zamalowywać. Jak ktoś widzi w lusterku ten znaczek to inaczej reaguje :naughty::wink4:[br]Dopisany: 08 Maj 2008, 02:56 _________________________________________________

a najgorsze jest to ze ja widze roznice w przed i poliftowym :polew:

Ja też widzę, ale bez przesady... :decayed: szkoda kasy na poliftowy, jak nie będzie aż tak wielkiej różnicy, a na eSowy szkoda mi kasy bo za nią można kupić coś innego bardziej widocznego :wink4: Na początek lampy :tongue4: Potem będę myślał dalej :th:

Opublikowano

rafalekx jak chcesz to moge ci pogonic po kosztach przesyłki obwódke od mojego starego grilla bo i tak leży w garażu. Ma tylko jeden mankament , jest przecieta na pół w dolnej czesci , nie wiem kto to zrobił i po co , ale praktycznie tego nie widac , a jak pomalujesz na czarno to tym bardziej.

Opublikowano

rafalekx jak chcesz to moge ci pogonic po kosztach przesyłki obwódke od mojego starego grilla bo i tak leży w garażu. Ma tylko jeden mankament , jest przecieta na pół w dolnej czesci , nie wiem kto to zrobił i po co , ale praktycznie tego nie widac , a jak pomalujesz na czarno to tym bardziej.

Wiesz co... Możliwe że się skuszę :wink4: Jeszcze się odezwę na PW. A co do czarnej ramki na grillu w srebrnym autku: klik (żeby powiększyć)

t1741394_C45787641.jpg

t1741407_C45787642.jpg

Dla mnie to wygląda super :kox: Tylko ja bym jednak znaczek Audi zostawił w chromie... :wink4:[br]Dopisany: 08 Maj 2008, 12:56 _________________________________________________Tak się przyglądam i przyglądam, nie wiem czy ten grill nie jest przypadkiem cały pomalowany na czarno, razem z tymi listwami co nie są chromowane... Bo jest bardzo czarny i w identycznym odcieniu :mysli: Może to też jest jakieś rozwiązanie? :mysli: Co myślicie?