Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana elementu drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję wymienić w sedanie w tylnych drzwiach te małe trójkąty metalowe zewnętrzne , jak się do tego zabrać? proszę o pomoc, pozdrawiam

Opublikowano

Nie jestem pewien jak to wygląda w sedanie, ale z tego co kiedyś gdzieś tu czytałem (nawet była gdzieś instrukcja - ale nie mogę teraz znaleźć) - że trzeba rozebrać boczek drzwi od środka i chyba całe obramowanie szyby z szyba.... Tak więc jest trochę zabawy....

Opublikowano

Te trójkąty mają na dole ucho z otworem na śrubę. Jeśli jest do tego dostęp to albo od środka po zdjęciu tapicerki i/lub tego małego czarnego plastiku po wewnętrznej stronie trójkąta. PAtrzyłem na allegro przykładowe fotki drzwi i ramki drzwi i szczerze mówiąc też mam obawy czy obejdzie tak łatwo czy też cała ramka drzwi do demontażu...

Też mam się za to brać ale serwis VW tu gdzie jestem we włoszech z niektórymi częściami do audi ma problem (nie rozpoznaje numeru części, system eparts) więc nie mam tego trójkąta na wymianę. Inaczej już bym siedział ze śrubokrętem w dłoni.

Opublikowano

Te trójkąty na alledrogo po 30zł jak nowe bez ryski, pozdrawiam

---------- Post dopisany 11-05-2012 at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2012 at 16:36 ----------

Witam chciałem ponowić zapytanie, jak to wymienić? pozdrawiam

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Witam chciałem ponowić zapytanie, jak to wymienić? pozdrawiam

Opublikowano
Witam potrzebuję wymienić w sedanie w tylnych drzwiach te małe trójkąty metalowe zewnętrzne , jak się do tego zabrać? proszę o pomoc, pozdrawiam

tu masz opisane co i jak jest trochę zabawy wiec milej lektury .....

http://a4-klub.pl/showthread.php?80510-ALL-B6-Pakiet-po%B3ysk-podmiana-os%B3ony-s%B3upka-B-i-blendy-szyby-na-wariant-z-po%B3yskiem