raffael Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Witam potrzebuję wymienić w sedanie w tylnych drzwiach te małe trójkąty metalowe zewnętrzne , jak się do tego zabrać? proszę o pomoc, pozdrawiam
Detter Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Nie jestem pewien jak to wygląda w sedanie, ale z tego co kiedyś gdzieś tu czytałem (nawet była gdzieś instrukcja - ale nie mogę teraz znaleźć) - że trzeba rozebrać boczek drzwi od środka i chyba całe obramowanie szyby z szyba.... Tak więc jest trochę zabawy....
marekg Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Te trójkąty mają na dole ucho z otworem na śrubę. Jeśli jest do tego dostęp to albo od środka po zdjęciu tapicerki i/lub tego małego czarnego plastiku po wewnętrznej stronie trójkąta. PAtrzyłem na allegro przykładowe fotki drzwi i ramki drzwi i szczerze mówiąc też mam obawy czy obejdzie tak łatwo czy też cała ramka drzwi do demontażu... Też mam się za to brać ale serwis VW tu gdzie jestem we włoszech z niektórymi częściami do audi ma problem (nie rozpoznaje numeru części, system eparts) więc nie mam tego trójkąta na wymianę. Inaczej już bym siedział ze śrubokrętem w dłoni.
raffael Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Te trójkąty na alledrogo po 30zł jak nowe bez ryski, pozdrawiam ---------- Post dopisany 11-05-2012 at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2012 at 16:36 ---------- Witam chciałem ponowić zapytanie, jak to wymienić? pozdrawiam ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Witam chciałem ponowić zapytanie, jak to wymienić? pozdrawiam
yaboo Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Witam potrzebuję wymienić w sedanie w tylnych drzwiach te małe trójkąty metalowe zewnętrzne , jak się do tego zabrać? proszę o pomoc, pozdrawiam tu masz opisane co i jak jest trochę zabawy wiec milej lektury ..... http://a4-klub.pl/showthread.php?80510-ALL-B6-Pakiet-po%B3ysk-podmiana-os%B3ony-s%B3upka-B-i-blendy-szyby-na-wariant-z-po%B3yskiem
raffael Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Dziękuje , trochę zabawy mnie czeka, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi