monmot Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Poszukuję nazwy urządzenia, które pokazuje spalanie w samochodzie, temperaturę i inne. Coś w stylu komputera pokładowego. Widziałam kiedyś na forum, ale nie potrafię tego odszukać a chciałam kupić. Z góry dziękuję za odpowiedź.
przemciotorun Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 fis custom czy jakos tak (taki temat) chyba bylo tam cos o tym i ktos z forum to chcial sprzedac.... ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ---------- http://a4-klub.pl/showthread.php?t=219303 ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- http://a4-klub.pl/showthread.php?t=219303
monmot Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 Właśnie o coś takiego chodzi, tylko zastanawiam się jeszcze czy można kupić coś takiego na allegro? ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ---------- hmm, poczytałam o tym trochę więcej i już wiem o co mi dokładnie chodziło. W mojej audi nie ma zegara FIS i jest takie sprytne urządzonko, które to zastępuje. Właśnie o nazwę tego urządzenia mi chodzi, nie mogę tego nigdzie znaleźć a wiem ze na pewno ktoś o tym wcześniej pisał. ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- hmm, poczytałam o tym trochę więcej i już wiem o co mi dokładnie chodziło. W mojej audi nie ma zegara FIS i jest takie sprytne urządzonko, które to zastępuje. Właśnie o nazwę tego urządzenia mi chodzi, nie mogę tego nigdzie znaleźć a wiem ze na pewno ktoś o tym wcześniej pisał.
Tom A4 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 zrob foto tego moze bedzie wiadomo co to jest nic innego niz fis nie wyswietla spalania
sołtys85 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 http://allegro.pl/uniwersalny-komputer-pokladowy-paliwa-spalania-i2296246468.html
monmot Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 Dokładnie to mnie interesuje Tomik ile kosztuje oddanie czegos takiego;>?
marko367 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 mam do "oddania" cóś takiego devastation miałeś u siebie zamontowane coś takiego? możesz wyrazić swoją opinie o tym urządzeniu czy warto?
Dev Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 zawsze warto miałem to montowac u siebie ale kupiłem auto z FIS-em i tak już został
monmot Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 Ponawiam pytanie odnośnie ceny tego sprzętu. Devastation jaka kwota Cie interesuje?
marko367 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 [/color] 150zł Jeśli możesz to wrzuć zdjęcie
Dev Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 podajcie maile, wysle foty urzadzenie jest wmontowane w obudowe bo miałem je montowac do innego auta ale mozna je wyciągnąc i zamontowac gdzie sie chce wszystko jest ograniczone tylko wasza wyobraznią
Rekomendowane odpowiedzi