miedzikos Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Na pewno kiedyś wpadnę na spota, ale musisz przyznać ze na zimowym setupie to nie robota ---------- Post dopisany 10-03-2013 at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany 03-11-2012 at 08:57 ---------- Taki mały smaczek Z zewnątrz wleci dokładka od cupry [już jest] ,chce zobaczyć jak będzie to wyglądało więc może wleci i wyleci... zobaczymy no i lepsze spasowanie tyłu. Do rothen myślę że wleci RNS-e i od razu kiere się zamontuje, niestety grubsze zmiany we wnętrzu będą w sezonie ale do czerwca powinno być poskładane, cielak + "sztuczna szmata" zamówiona, węgiel w garażu więc myślę że powinno być ciekawie. Jak by ktoś tu miał ciekawe foty szarych wnętrz to niech wrzuca, bo jeszcze nie wiem czy fotele będą szare czy jakieś jasne dać... :$
akjam Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Piękny kolorek! Ogólnie ładna sztukunia...
miedzikos Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 Piękny kolorek! Ogólnie ładna sztukunia... Dzięki dzięki Fajna kiera Sent from Rns-e 2010 Też mi się podoba
Młody_drog Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Bo to kiera ze skóry z bobra:decayed:
andr3i Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 czarne szybki do tego i bedzie xenon dokladales ori czy hidy? bo po pierwszych zdjeciach nie widzialem spryskow na tym zwyklym zderzaku
miedzikos Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Bo to kiera ze skóry z bobra:decayed: Hehe właśnie, bo to wersja exclusive czarne szybki do tego i bedzie xenon dokladales ori czy hidy? bo po pierwszych zdjeciach nie widzialem spryskow na tym zwyklym zderzaku Czarnych szyb tu nie będzie ,a xenon jest ori jak i cała instalacja, nie idziemy w półśrodki
Wajsik86 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Trudno Cie przeoczyć przy takim kolorze auta:naughty: czekam na letni setup:wink:
miedzikos Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 może nie letni ale znów pada i jest nadal zima
akjam Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Jeszcze raz muszę to powiedzieć. Piękny kolorek. Nawet jak jest brudny.
Madbar Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Cześć Maćku, Dzięki temu kolorkowi i setupowi to rzeczywiście Cię trudno przeoczyć, zwłaszcza że mijamy sie codziennie. Jakiś czas temu nie jarzyłem, co to takiego masz na zimowych kołach, dopiero za którymś razem zauważyłem te czarne kołpaki:grin:. Nie wygląda źle. To są ori? Czy mi się tylko wydaje, czy te kółka zimowe masz jakoś głębiej wciśnięte w nadkola? A może to ta głęboka czerń daje takie wrażenie?? I jeszcze jedno. Myjesz furę codziennie?? Co Cię widze, to się lśni, jak nie przymierzając.......
miedzikos Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Dzięki za dobre słowa Bartek, no niestety to kołpaki, bo stal w opłakanym stanie a nie było czasu pomalować, ale ori haha miałby byc jakies alu na zime ale fundusze nie pozwoliły. Koła faktycznie "wpadły" do srodka bo duze Et jest.
Wajsik86 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 reszty nie dostałem jeszcze:wink:
miedzikos Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dobry strzał Wajsik A tu z wyjazdu na Rothenburg 2013
Arkadiush Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Super Furka i super kolor kolego z WlKP zapraszamy na spoty:kox:
miedzikos Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 dzięki za opinie Tymczasem, jako że coś tam było słońca w sobotę udało się umyć auto, przelecieć cleanerem i nałożyć wosk, efekt mnie zadowolił i chwilę później zaczęło padać Sprawca zamieszania - jak najbardziej polecam, zapach chemicznej truskawki, łatwość polerowania i można nakładać rekoma [jak ktoś lubi] lub aplikatorem, w moim odczuciu stawiam go obok zymol carbon'a Efekt : D W niedługim czasie będe miał sesyjkę to się pochwalę i dam up, doszedł ponoć najlepszy mod do wnętrza
Rekomendowane odpowiedzi