s4mtm Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 jak w temacie wydaje mi się ,że pasuje ale wole się upewnic czy do tunelu podejdzie bez rezania?
Kowi87 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Pewnie nie podejdzie, A8 jest szersze, od A6 jest węższe, nie lepiej już wsadzic chociazby rnse po 10, i tak trzeba robić panel i tak, niż ładować stary kredens który niczemu nie służy no ale jak już sie napaliłes to szukaj wersji DX przynajmniej mapy mozna wgrać mało dokąłdne ale zawsze to cos, bo wiekszosc jest non dx a to sobie mozna wsadzic na półke w pokoju:decayed:
Kowi87 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 http://allegro.pl/nawigacja-audi-navigation-plus-rns-e-a4-jak-nowa-i2307950557.html cos takiego Albo alternatywa w podobnej cenie, radio niefabryczne
jarek_ns Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Jak chcesz sie pchać w rns-e to tą z A6 C5 będzie wtedy najmniej przerabiania. Sent from my iPhone using Tapatalk
roae Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 pany a ja mam panel ori z B5 tzn cały front, da rade to zamocować do navi od A6 C5? mam do podlaczenia taśmę i taką wtyczkę 2pinową
Rekomendowane odpowiedzi