Kazik123 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a jak niby mam 1,5 litra Ci wysłać? puszki są 1 litrowe i tyle jest w puszce, w zamówieniu jest 2 litry czarnego i litr Gunmetala ok tak robimy 2 litry czarny 1 litr gunmetal poszło na priv bo już sam sie zakreciłem
dmdash Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ktos z Was ma pomalowane auto plastidipem? Chcialbym opinie o trwalosci etc Wysłane z Galaxy Note przez Tapatalk 2
Kazik123 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 vario zamówienie sobie daruj czekałem do 12 na info i nic już zamówiłem gdzie indziej i już wysłali jutro będzie u mnie od niedzieli czekałem na dane do przelewu sorki za ot
variocustoms Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ok, zdarza się, nie zawsze ogarniam kompa
Kazik123 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ok rozumiem troche mi sie śpieszyło bo przesyłka do mnie zazwyczaj idzie 3dniPoczta a 2 dni kurier jak ogarne temat dipa na felgach i innych pierdołach to może zrobie dach na czarno bo efekt fajny a ile pojdzie na dach A4 sedan z czerwonego na czarno
variocustoms Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ode mnie miałbyś w 1 dzień tak jak pisałem ... ale nie ma co OT robić
Kasjan Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam! Czy do mycia felg takie apc będzie ok? Wstępnie wymyłem rozcienczonym bardzo mocno, poczekałem chwilke, polatałem pędzelkiem i wydaję sie być ok. Ale czy po dłuższym stosowaniu nic nie bd sie dzialo? Czy dla lepszego efektu moze jakies inne proporcje zastosowac?
variocustoms Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Red devil i tenzi prix i nie powinno być problemów z trwałością powłoki Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
kanu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W weekend założyłem moje PlastiDipowe felgi Malowane chałupniczo ze spraya, pierwszy raz wiem że nie wyszło idealnie (koło 5 warstw) Z daleka prezentuje się to nawet zacnie z bliska już niestety widać niedoróbki, malowane było z oponami na feldze więc są niedomalowane miejscami fragmenty przy samej oponce... Minusem też tej powłoki przy felgach jest niestety spora podatność na zerwanie szczególnie w okolicach śrub, gdzie mi się lekko omsknął klucz niestety zerwało powłokę... no ale można zawsze psiknąć ponownie
pezex Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jak na domową robotę jest ok pewnie sam bym tego na pierwszy raz lepiej nie zrobił elegancki modzik :-)
Młody Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dość że felgi małe to optycznie kolor czarny jeszcze bardziej je zmniejszył
kanu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 seria panie seria... mnie się podoba
Kazik123 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Vario mam kolejne zamówienie 1 litr gunmetal 1 litr czarny plus przesyłka po przelewie termin realizacji i dane do przelewu
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kazik do 20 kwietnia nie ma szansy na czarny, sprawdzę jaki gunmetal jest ma stanie Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Kazik123 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ok bo wiem ze jest gunmetal grey i gunmetal Charcoal Grey sprawdz i daj znac
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Charcoal Grey ten jest dostępny w USA i mieszany na zamówienie DYC, daj mi na maila skąd brałeś wcześniej gun metal to się dowiem jaki dokładnie bo ten co ja mam w ofercie to jest custom mieszany przeze mnie i może się różnić kolorem od tego co kupiłeś wcześniej
Kazik123 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 vario gun metal Ral 7043 a jak sam mieszasz to litr Ral 9005 lub Ral 9017
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kazik, mój to totalny custom, nie bazuję na RALu ani NCS, fotkę jak kolor wygląda już wstawiałem
Rekomendowane odpowiedzi