Tomaszek28 Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Dzień dobry. Auto było po wypadku,posiadało wcześniej zwykłe reflektory.Po naprawie zostały wsadzone lampy : o numerze fabrycznym 8e0941004bm. H7ORD1S centralna elektryka ma numer 8e0907279m Dorzucony został zderzak wraz z halogenami. Nie działają mi halogeny i przesłona świateł. Kodowanie mam 10001 Próbowałem zmienić kodowanie ale nie idzie nic z tym zrobić nie przyjmuje nowego kodowania. Mam drugi moduł centralnej elektryki o numerze 8e0907279n,jest to wersja o ile się nie mylę HIGH. A obecnie jest w aucie wersja LOW. Nie wiem jaki powinienem mieć przełącznik świateł?Obecnie jest to wersja bez Auto,nie wiem jaki jest dokłądnie symbol na przełączniku bo jest zdarta naklejka. Jest to model audi a4 b7 2007rok. Czy muszę wymienić przełącznik świateł i zamienić mce? Proszę o sugestię.
jarek_ns Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Tu jest opisana zmiana mce Low na High może ci pomoże http://a4-klub.pl/showthread.php?t=138327 Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi