Nosfer Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Coś mi terkocze, klekocze jakby z prawej strony spod maski przy ok 5000rpm, ale tak przez sekundę i ustaje, podpowiedzcie co to może być - drażni mnie to niemiłosiernie
amdi92 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 moze terkotac wszystko ja tam nawet niuni niekrece do tylu bo poco?? posluchaj dokladnie co i czy jest to odglos metalu czy moze cos poprostu obija
Nosfer Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Opublikowano 12 Maja 2008 Czasem wkręcić trzeba.. nie ma co tłumaczyć, odgłos jest dziwny cięzko powiedzieć czy cos odbija, czy terkocze.. W sumie ten problem pojawia sie już przy 4000.. Metaliczny coś jakby postawić metalowe pudełko z niedokręconym deklem na wirującą pralkę Chyba podjadę do mechanika i sie z nim przejadę.. Albo sprawdzę po kolei czy coś sie nie poluzowało.. A może ktoś ma jakiś pomysł - tylko bez "poprostu nie kręć do tylu rpm"
Gość henias87 Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 5 tys to dla niego nic bez problemu moja slicznotka do 8 sie wkreca. trudno powiedziec co to moze byc :/
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 do 8 sie wkreca. Masz kolego źle skalibrowany obrotomierz... była już na forum mowa na ten temat
lukaszek13ns Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 z prawej strony ale bardziej z tylu silnika czy z przodu.
Nosfer Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 Raczej z prawej strony z tyłu.. (tzn. bliżej szyby / tak na lewo od filtra kabiny - patrząc zza kierownicy)
Gość henias87 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 skalibrowany obrotomierz. no dokladnie to chyba do 7800 jest na obrotomierzu
Nosfer Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 Spróbuje dzisiaj się tego doszukać, muszę się jeszcze tylko upewnić, czy na biegu jałowym to również występuje, bo dzisiaj stojąc na światłach jakoś nie mogłem "tego wywołać" :/ W razie czego przy wymianie rozrządu zlecę to mechanikom. Opisze...
Rekomendowane odpowiedzi