DarkMind Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Witam. szukam na forum i "googluje" niestety nie moge nic znalesc na ten temat. pojawila mi sie dziwna kontrolka na wyswietlaczu godziny i daty, mam zegary z polowa fisa i (jak sie mozna domyslec) elektronicznym zegarkiem. kontrolka wyglada mniej wiecej tak: --)))) tylko w pionie i kreska jest ciagla, nie przerywana. wyglada jak antena lub mala parasolka ale z wieloma warstwami na gorze (conajmniej 3-4) niestety nie mam jeszcze polskiej instrukcji obslugi a z niemieckiej nic nie wyczytalem czy ktos moze wie co to oznacza? nie moge nic nigdzie znalesc, a jedyne opisy zegarow jakie wyszukalem to te z zegarem analogowym:(
cadbp Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 symbol zegara sterowanego radiowo bodajże frankfurdzki czy jakoś tak, było gdzieś na forum
DarkMind Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 bardzo dziekuje za odpowiedz. faktycznie wlasnie o to chodzilo, dzis odkad jezdze autkiem pierwszy raz mi sie to pojawilo i zaczalem sie martwic, czy cos sie zlego nie dzieje, ale wszystko juz ok. nie wiedzac w najmniejszym stopniu o co chodzi nie bylem w stanie wyszukac na forum, chociaz roznie kombinowalem, temat faktycznie byl, jesli jest ktos zainteresowany podaje link: Zegar radiowy w aucie jeszcze raz dziekuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi