Wąski Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Troszkę dziwnie wyglada z kierownicą po prawej !!! /poprawka z lewej/ środeczek taki jak mój :th: piękny kolor :th: pozdrawiam ,jeszcze raz gratuluję :th:
12RAEL Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 no no ktoś jak ją zamawiał to zaszalał gratulacje :th:
carnivore1 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 jak dla mnie to kierownica po lewej wyglada jak najbardziej normalnie kolego waskipl ale z prawej to juz co innego
nies Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Opublikowano 15 Maja 2008 Witam Powiem Wam szczerze że kiedyś auta z kierownicą po prawej stronie też wyglądały jakoś tak dziwnie ale teraz nie robi mi to już żadnej róznicy i jeździ mi się dokładnie tak samo... poprostu kwestia przyzwyczajenia no no ktoś jak ją zamawiał to zaszalał niezupełnie, niezupełnie... cała tajemnica tkwi w tym że to autko stało w salonie Audi jako auto demo stąd to wyposażenie które nie jest często spotykane w autach z tymi silnikami. Przy okazji dowiedziałem się również że u poprzedniego właściciela był to piąty samochód w domu... kupił go do weekendowych wypadów Pozdrawiam
Raffi_wawa Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 Przy okazji dowiedziałem się również że u poprzedniego właściciela był to piąty samochód w domu... kupił go do weekendowych wypadów Aż strach pomyślec jakie były te cztery inne
banczes Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 naprawde piekny sprzęt tylko co w nim wyrezac jak autko takie przepaśne tylko jeździć .... gratki :th:
Markko Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 na filmikach to układ wydechowy Magnaflow. Bardzo fajne brzmienie. Czy po wymianie na coś takiego można liczyć na jakiś przyrost mocy? 5-10%?
T-żółw Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 fura w całej swojej rozciągłości :th: :th: faktycznie mało masz do modyfikacji...może bixenon, chip i wydech
nies Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 ...a jak juz masz taki wypas to podepnij ten tempomat, malo roboty i niedrogo a przydaje sie czasami... zrobione !
carnivore1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a robiles u siebie na Wyspach czy w PL?
nies Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 a robiles u siebie na Wyspach czy w PL? Zrobiłem to tutaj w Audi z conajmniej dwóch względów... po pierwsze, w połowie sierpnia wybieram się do Polski na urlop i nie uśmiecha mi się jechać przez całą Europę bez tak wygodnego w użyciu gadżetu a po drugie, przy teraźniejszym kursie funta do złotówki i tak pewnie montaż wyszedł mnie tyle samo co w Polsce lub całkiem możliwe że taniej
carnivore1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 u nas montaz wychodzi kolo 300-400 stowek... oczywiscie nie w ASO...
nies Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 u nas montaz wychodzi kolo 300-400 stowek... oczywiscie nie w ASO... mam rozumieć że kwota którą podałeś to koszt samego montażu, bez części :?: mnie to kosztowało w przybliżeniu około 1250 PLN części : manetka, plastikowa obudowa stacyjki, moduł i dwie śrubki ( sic! ) to koszt rzędu 740 PLN + montaż ( 1.5 h ) 510 PLN
carnivore1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no pisalem o samym montazu z kodowaniem kompa, w sumie manetke i obudowe to mozna za 150 pln znalezc a najdrozej to ten modul... załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo...
nies Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo... już myślałem nad tym bo nie wygląda to za ciekawie [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 12:43 _________________________________________________ a tak przy okazji... przed momentem dodałem parę nowych fotek z nowymi tablicami rejestracyjnymi
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo... już myślałem nad tym bo nie wygląda to za ciekawie [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 12:43 _________________________________________________ a tak przy okazji... przed momentem dodałem parę nowych fotek z nowymi tablicami rejestracyjnymi plastikowe podszybie z tego co slyszalem w aso kosztue 80zl*2 = 160zl ( bo to chyba 2 czesciowe tak ? ) jakos tak ... ale wiem ze grosze ;]
nies Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2008 Bryka piekna, brakuje tylko bixenonu Dzięki :th: Cały czas rozglądam się w sieci za używkami ale z tego co widzę chyba pozostanie mi tylko i wyłącznie zakup nowych lamp a jest to dość spory wydatek, około 3500 PLN, który narazie musi poczekać Najpierw wyjazd do Polski... "wirusik" i miejmy nadzieję zmiana tylnych lamp na LEDy
freon Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Super Czerwona Strzała!!! Super jakości fotki - o takie naprawdę trudno No mi nawet kierownica ze strony pasażera nie robi różnicy w tym wypadku, a zawsze robi
Rekomendowane odpowiedzi