Arek956 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Te 16" ci zap...? Kurde moje 17" też w piwnicy leżą w sumie a kłódka to raczej nie problem... Auto widzę wysmalcowane po zimie,lakierek się błyszczy a pod maską to już w ogóle szacunek Jakie koła teraz planujesz na lato? Znowu 16" i jakiś podobny wzór? Czy może coś większego?
pablo_9 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 no niestety ukradli fele z oponami i mało tego rower do tego też zapie... planowałem 17" wzór s-line ale jak zobaczyłem na aucie z ori zawiasem tak one wyglądają to zrezygnowałem (koza by była straszna:decayed:) dlatego będą 16" w innym wzorze s-line (pięcioramienne) ale made in italy zobaczymy jak to będzie się prezentowało
Arek956 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 no niestety ukradli fele z oponami i mało tego rower do tego też zapie...planowałem 17" wzór s-line ale jak zobaczyłem na aucie z ori zawiasem tak one wyglądają to zrezygnowałem (koza by była straszna:decayed:) dlatego będą 16" w innym wzorze s-line (pięcioramienne) ale made in italy zobaczymy jak to będzie się prezentowało No szkoda, na 17" byłaby koza z resztą widziałeś w lato jak wygląda 1BA+17" u mnie na aucie Szukaj jakiś fajnych 16" bo na tych które ci ukradli wyglądała fajnie
pablo_9 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 wpadła mała zmiana a mianowicie ramiona wycieraczek poliftowe - niby pierdoła a cieszy p.s. człowiek dba o auto a tak mnie załatwił ktoś, nie wiem oczywiście kto co i jak
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wpadły nowe Alufelgi wzór sline 7,5Jx16H2 ET35 16" z oponami 205/55/16 lato
Arek956 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zacnie Felgi ori? Czy repliki? A zderzak chyba nie obejdzie się bez malowania:kwasny: Apropos jaki masz kod lakieru? Bo na fotach wygląda na typowy czarny a w realu to taki jakby granatowy
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 repliki, made in italy no zderzak na pewno do malowania ale póki co nie maluję wymyję auto wyświecę zobaczę czy bardzo będzie widać uszkodzenie i wtedy pomyślimy bo to kolejny rok będzie kiedy mnie ktoś przyciera i nie znajduję winnego i znowu w plecy
Arek956 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Spróbuj powalczyć kredką do lakieru, może nie będzie to aż tak rzucać się w oczy. U mnie też po zimowym umyciu auta okazało się że jest przycierka na tylnym zderzaku i potraktowałem ją kredką a potem pastą tempo i prawie nie rzuca się w oczy, chociaż u ciebie przycierka jest sporo większa, ale spróbować można :wink4;
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 dokładnie, kretkę mam i stosuję i daje rade na kilka myć, zobaczymy jak z tym będzie trochę zamaskuje ale to niestety nie będzie jak było
cacek89 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jaki tu zawias u Ciebie siedzi? 1BA czy 1BE?
pablo_9 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 1BA czyli seria - komfort Arek przeoczyłem twoje pytanie o kolor lakieru - czarnuch jak się patrzy
piotrek--1989 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 szkoda tego zderzaka pod pwsz widziałem nieraz jak stoi ładna sztuka
pablo_9 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 zgadza się można spotkać pod pwsz z resztą tam mi ktoś załatwił ten zderzak
davidoff82 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Dobry projekt, w podobna stronę idziemy ze swoimi ADP Nie myślałeś jej lekko zglebić?
piotrek--1989 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 a tam są kamery na PWSZ nie doszlo sie kto ? ale to chyba jasnym autem brak słów ;/
pablo_9 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 Dobry projekt, w podobna stronę idziemy ze swoimi ADP Nie myślałeś jej lekko zglebić? póki co zostaje bez gleby ale kto wie co się zdarzy a tam są kamery na PWSZ nie doszlo sie kto ? ale to chyba jasnym autem brak słów ;/ kamery są ale niestety zostawiłem auto w miejscu gdzie ich "wzrok" nie sięga no i nikogo za rękę nie złapałem, ślady na zderzaku wyglądały jakby było to białe auto no ale cóż
piotrek--1989 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 kurde lipa jakbym dorwał takiego tez kiedyś tak miałem pod marketem brak słów oby zeszło kredka można tez spróbowac pasta tempo może w połowie rys zejdzie:)
pablo_9 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 wczoraj było pucowanie efekty (po nocy auto już lekko przykurzone - to są uroki czarnego koloru ) wieczorem wrzucę resztę
Arek956 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Te nowe felgi ładniejsze od poprzednich A co to za stickery na szybie? +10 do lansu:wink: Aaa wpadasz w wakacje do Zielonki?
Rekomendowane odpowiedzi