Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Audi A4-poprawiania fabryki ciąg dalszy [lusterko fotochromatyczne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kilka fotek

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg04_1.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgDSC_0325.jpg

Te nowe felgi ładniejsze od poprzednich :wink4:

A co to za stickery na szybie? :naughty: +10 do lansu:wink:

Aaa wpadasz w wakacje do Zielonki? :)

aaa takie tam stickery m.in. jeden klubowy :decayed:

póki co nie wiem czy będę w Zielonce ale jak coś to dam znać

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

o który zderzak pytasz ? tył to tam było auto ryśnięte i nie mogę go już ustawić żeby było idealnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Noooo Paweł.. :D dawno nie widziałem Audiczki, ale prześledziłem wszystkie zmiany.. SZACUN !! :) Wygląda genialnie - klasyczny wygląd, robiona ze smakiem !

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki, jest jeszcze kilka planów co można by zrealizować ale zobaczymy co z tego wyjdzie

a co u Ciebie teraz jeździ ??

Opublikowano

Piękna sztuka :good: Lubię jak ktoś tak dba o autko :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mycie i woskowanie...

20130502_160307.jpg20130502_160401.jpg20130502_160416.jpg20130502_160438.jpg20130502_160514.jpg

20130502_160559.jpg20130502_160615.jpg20130502_160651.jpg20130502_160725.jpg

HDR

C360_2013_05_02_16_08_47_801.jpgC360_2013_05_02_16_09_26_355.jpgC360_2013_05_02_16_09_43_906.jpg

---------- Post dopisany 04-05-2013 at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2013 at 17:35 ----------

Z zewnątrz

Wnętrze

Opublikowano

brakuje mi tu lusterka prawego duzego

fajnie pomyslales z tymi filmikami na youtubie, pamietam jak przed niespelna trzema latami kupowalem swoja to ogladalem najpierw wlasnie na youtube jak taka A4 wyglada z zewnatrz jak i wewnatrz

Opublikowano

Autko eleganckie, tylko pogratulować kawału dobrej roboty :wink:

Zastanawiają mnie dwie rzeczy, jak nazywa się ta chromowana ramka którą miałeś poprzednio na zderzaku? W sensie jak mogę znaleźć ją na Allegro.

A druga sprawa, jak jest z montażem tych osłon od Passata? Podchodzą bez problemu? Dużo kosztuje taki komplet?

A z tym HDR-em trochę przesadziłeś:decayed:

Opublikowano
  • Autor

jeśli chodzi o lusterko to powiem szczerze nie zależało mi na dużym, w tym tygodniu wymieniłem właśnie prawe (bo jakiś ciul mi połamał kiedyś) trafiło się w dobrej cenie i w moim kolorze także założyłem takie samo, bardziej zależało by mi na fotochromach zewnętrznych (ale to chyba nieosiągalne w B5 po I lifcie), tak przy okazji zmiany lusterka wymieniłem też nagłośnienie w przednich drzwiach

ramkę z chromem to obklejenie takim chromem na metry :decayed: ale to było dawno i nieprawda

osłony VR5 u mnie podeszły prawie bez większych przeróbek bo tą koło ABS-u musiałem lekko wyrezać miejsce na wąż od chłodnicy a w tej mniejszej kupiłem magnesy małe okrągłe, żeby przy podszybiu przylegała dobrze i to wszystko, cena jeśli dobrze pamiętam to coś koło 150 zł za komplet

dzisiaj po wczorajszym deszczowym dniu będzie poprawka czyszczenia i pod maską trzeba posprzątać :wink:

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

20130504_143623.jpg20130504_143640.jpg20130504_143706.jpg

Opublikowano

Ano wiem że zmieniłeś zderzak, ale ogólnie co sądzisz o tym pomyśle z perspektywy czasu? Ja póki co nie planuję wymieniać zderzaka a ten przedliftowy jest taki "nijaki"... Stąd też pomyślałem o tej ramce bo nawet mi się podoba, taki mały akcent.

Opublikowano
  • Autor

Jesli o mnie chodzi to iles lat temu oduczylem sie uzywania tego typu rozwiazan, mialem taki chrom na metry wokol szyb to lal sie w lecie klej i ogolnie syf sie zrobil, no i ten maly akcent na srodkowej kratce w zderzaku z tym akurat nic sie nie dzialo ale teraz bym nie przykleil tego na tym zderzaku , ktory mam. Zderzak polift ladniejszy no i halogeny tez dodaja uroku :)

Opublikowano

No tak, racja, z tym że tak jak wspominałem na razie nie planuję wymiany zderzaka, może kiedyś na S4;)

Mam też przy okazji takie pytanie, czy kolor deski rozdzielczej i boczków drzwi ma nieznacznie inny odcień? Zauważyłem ostatnio to u siebie patrząc z perspektywy kierowcy na krawędź schowka, i zarówno plastik jak i dekor ma delikatnie inny odcień na desce rozdzielczej niż na drzwiach, i zastanawiam się czy jest to jednym z efektów trudnej przeszłości tego auta czy to standard...

Opublikowano
  • Autor

Może być, że minimalnie jest inny odcień albo kwestia padania światła na deskę i na drzwi, także raczej standard.

Opublikowano

Wina światła to raczej nie jest bo pod każdym kątem i również z bliska widać że odcienie są różne. Dobra, dzięki za odpowiedzi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O widzę kolega z Głogowa, masz bardzo ładną a-czwóreczkę:) Aż przyjemnie się patrzy jak ktoś tak dba o auto, że ja go nigdzie nie widziałem...

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

thx, do zobaczenia na drodze :wink: pozdro

Opublikowano

Wschowa Pozdrawia

Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ładnie lakier wygląda po wosku,tak patrze na blachy...widziałeś pewnie niebieskiego golfa mk4 na prosiakach i czerwonego leona w mieście?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

jeśli chodzi o golfa i leona to o tych o których myślę to znam :wink: właścicieli

Opublikowano
jeśli chodzi o golfa i leona to o tych o których myślę to znam :wink: właścicieli

Znani właściciele :wink:

Paweł jakieś spoty robicie A-czwórek ? :)