pablo_9 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 kiedyś robiliśmy to były 2-3 osoby i jakoś temat umarł i póki co nic się nie dzieje
tomcio1600 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Paweł jakieś spoty robicie A-czwórek ? kiedyś robiliśmy to były 2-3 osoby i jakoś temat umarł i póki co nic się nie dzieje No tak.. Ja sprzedałem swoje A4 i nie ma kto przyjeżdżać.. hehe
pablo_9 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 Tomek no to kupuj auto i robimy spota
tomcio1600 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Tomek no to kupuj auto i robimy spota Mogę podjechać z 206 Tak szybko niestety nie kupię... poza tym kolejnym będzie Touran
MANIUNI89 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, bardzo ładna a4 i podobna do mojej, tylko że przede mną jeszcze takie mody jak u Ciebie:decayed: Pozdrawiam i wymyślaj coś więcej, to będzie od kogo zaczerpnąć inspiracji:decayed:
darkb Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 pablo a napisałbyś mi coś na temat wymiany tego licznika czy musiałeś dużo przerabiać zeby np wyswietlał ci spalanie i zeby wyswietlal radio oraz czy musiałes jakos zakodowac te zegary do immo czekam na pomoc
pablo_9 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zenek jeśli chodzi o mnie i wymianę licznika no to w moim przypadku nie było źle ponieważ wiązało się to z wyciągnięciem sygnału spalania, sygnału z czujnika oleju no i radio żeby wyświetlało info na FIS-ie. Dodatkowo wiadomo, że musiałem dołożyć manetkę do obsługi fis i to wszystko. Jeśli chodzi o Ciebie to Ty masz już licznik po lifcie i u Ciebie dojdzie jeszcze kodowanie immo bo masz immo w liczniku (u mnie jest poza licznikiem także nie było problemu) no i jak będziesz zakładał licznik z cyfrowym zegarkiem to wiem, że są tam problemy z błędem oliwy i wymiana miski olejowej z odpowiednim czujnikiem itd. ale to nie pomogę w tym temacie bo nie miałem z tym do czynienia. Odsyłam do tematu http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/ tutaj masz wszystko jest trochę tego do poczytania. Audi było na poprawkach lakierniczych plus polerka tak się prezentuje aktualnie
Rekomendowane odpowiedzi