Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ B5 ] przemiana ale czy piękna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 z roku 1995 serducho które w nim siedzi to 1800 bez Turbo ;p auto zakupione 2 tygodnie temu i przeszło już sporo modyfikacji poniżej linki do zdjęć zaraz po kupnie. Niestety samochód był w okropnym stanie cały zasyfiony nie wiem jak poprzednik mógł go tak użytkować ze względu na zniszczony lakier ( mnóstwo rys ) zdecydowałem się całego pomalować a jako, że Ojciec jest lakiernikiem to zrobiło się to szybko i tanio ;D

- 20120430-130819.jpg

- 20120430-130827.jpg

- 20120430-130838.jpg

- 20120430-130902.jpg

- 20120430-130847.jpg

Modyfikacje w aucie:

- pomalowane całe auto ten sam lakier czyli ala kameleon w słońcu wchodzi w ciemny granat a w cieniu jest czarny ;D

- pomalowane na srebrno wstawki w środku ( według mnie odmłodziło strasznie auto )

- wymienione wszystkie wachacze przez poprzednika ale widać, że świeżo robione

- wymienione gałki oraz przeguby

Do zrobienia :

- wymiana tylnich lamp na ori po lifcie ewentualnie depo

- wymiana kierownicy na tą po lifcie

- wstawienie poduchy z deske ponieważ jest zaślepka ( dostała dzwona ale podłużnice nie ruszane )

- dokładki do progów

- zastanawiam się nad jakąś fajną felgą 17 ewentualnie 18 ;p

- delikatne przyciemnienie szyb wszystkie jednakowo

a co dalej to nie mam pojęcia chciałbym znać wasze zdanie jak można ją jeszcze upiększyć ;D poniżej daje zdjęcia z dzisiaj to jest 24.05.2012

- Zdjęcia - Pokazywarka.pl

- Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Proszę o ocene tego autka pozdrawiam w ten gorący dzień :)

Opublikowano

dodaj do każdego linka i od razu będzie się lepiej oglądało :wink:

Opublikowano

dobrze, że zdecydowałeś się na malowanie a co do autka to spoko, szkoda tylko że taki golas :facepalm:

Opublikowano

Dobra baza do modyfikacji:kox:

Tak jak dziadek napisał lub, na tej stronie Pokazywarka co masz zdjęcia, najedź na zdjęcia, daj prawy i "kopiuj adres obrazka" następnie tutaj na forum jak masz drugi rząd ikonek kliknij w ikonkę "Insert Image" i gotowe zdjęcie :wink4:

Opublikowano

z tą rurą wydechową już zrobiles pożądek ? :D nowy lakier i odrazu lepiej wygląda :)

Opublikowano
z tą rurą wydechową już zrobiles pożądek ? :D nowy lakier i odrazu lepiej wygląda :)

E tam, mnie się ta rura podobała :kox:

Tak serio to jeśli się nią odpowiednio zajmiesz to jeszcze będzie całkiem przyzwoite :a4fan:

Malowanie to bardzo dobra decyzja :git:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no ta rura to była porażka hahaha ;D malowanie owszem ciesze sie że to zrobiłem całkiem inaczej wygląda tylko to mnie denerwuje że ten lakier tak kurz łapie ;/ najpierw te lampy wymienie i kierownice później zbieram na fele i te szyby jeszcze ;D

---------- Post dopisany 16-07-2012 at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany 24-05-2012 at 19:17 ----------

No po długim czasie autko doczekało się paru zmian a mianowicie lampy, kiera, oraz nakładki na progi. Jak to według was wygląda ? ;)

http://images41.fotosik.pl/1660/36c2fa6824cbd8c9m.jpg

http://images39.fotosik.pl/1661/a9a4ecf1b230a398m.jpg

http://images47.fotosik.pl/1455/0de9a7218bb1ed0cm.jpg

http://images41.fotosik.pl/1660/17eaff563ff02e01m.jpg

zdjęcia poprawione ;)

Opublikowano

ja widzę zamiast zdjęć tylko:

x_2.jpg

Opublikowano
no ta rura to była porażka hahaha ;D malowanie owszem ciesze sie że to zrobiłem całkiem inaczej wygląda tylko to mnie denerwuje że ten lakier tak kurz łapie ;/ najpierw te lampy wymienie i kierownice później zbieram na fele i te szyby jeszcze ;D

---------- Post dopisany 16-07-2012 at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany 24-05-2012 at 19:17 ----------

No po długim czasie autko doczekało się paru zmian a mianowicie lampy, kiera, oraz nakładki na progi. Jak to według was wygląda ? ;)

DSC04929.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

DSC04930.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

DSC04932.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

DSC04933.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

36c2fa6824cbd8c9m.jpg

a9a4ecf1b230a398m.jpg

0de9a7218bb1ed0cm.jpg

17eaff563ff02e01m.jpg

Opublikowano

ogarnij fotel kierowcy i będzie git, bo to przetarcie strasznie razi w oczy :wink:

Opublikowano
  • Autor

tylko z tym fotelem nie wiem co zrobić od pasażera jest tak samo przetarte myślałem jakieś naszywki ale nie wiem czy to dobry pomysł bo pokrowce mi się nie podobają ;/

Opublikowano

Ten znaczek A4 z klapy wywal w piz*u, bo krzywo naklejony i tylko szpeci :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Znaczka już nie ma ;p