audisan Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Witam Panowie! motor 1.6 AHL 101 koników, rocznik '98 z wyposażenia: bezkorbowe szybki na przedzie el. lusterka klima Bose (8 głośników, wzmacniacz i zmieniarka) kierownica trójramienna od S-line centralny z pilota z domykiem szyb jaśki co planuje..? w miarę możliwości $ chcę do przyszłego sezonu: - wymiana tłumika środkowego, końcowego, kata i siatki przed katemZROBIONE - lampy zespolone po II lifcie - felga 17'' bądź 18'' ZROBIONE - troszkę gleby - aluminiowe ramki na zegary - zmienić audio - podłokieć z serii w jakiej mam siedziska ZROBIONE - dopełnić klime (działa i chłodzi ale przeciągu nie robi) - naprawić przedni zderzak (jakiś chvj 1,5m od garażu postawił sobie 20cm drążek żeby mu się wrota nie otwierały szerzej, cofając zawadziłem i wyrwałem zderzak z prawej str) ZROBIONE - ZMNIEJSZYĆ SPALANIE HAHAHAHAHAHAHA - zmienić przedni grill ale jeszcze nie wiem na jaki ZROBIONE - możliwe że przyciemnić troszkę szyby - zmienić końcówkę tłumika albo cały końcowy na jakiegoś ultera - dokupić lewarek tj. podnośnik - może ktoś z forumowiczów ma? ZROBIONE
audisan Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 no przecież zdjęcia są wstawione, ja je elegancko widzę
Maverick3006 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 nieźle się ta bryka prezentuje do zmian proponuje jeszcze wywalić te gumowe wycieraczki i wrzucić welurowe dywaniki.
audisan Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 welurowe mam, fakt bardzo przyjemne dla oka.. ale te gumiaki nie są wcale takie złe, dedykowane do tego modelu mają oczka na zaczepy w podłodze.. no i to prezent od taty na gwiazdke więc nie wypada ich nie wozić swoją drogą ost puszka browara kumplowi pękła, welur by zalało i poleciało by w podłoge, a takto zostało na gumiaku
Maverick3006 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 nie, no jak prezent, to faktycznie nie wypada zmieniać
audisan Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 dokładnie Ci nie powiem bo nie tankowałem pod korek, a z tankowań wychodzi mi 10 przy spokojnej a 13 przy targaniu na każdym biegu do 6ooo obrotów zobaczymy ile mi zejdzie jak wymienie sondę, bo na vagu odczytałem że pracuje w za dużym zakresie napieć
lapek85 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 "- dokupić lewarek tj. podnośnik - może ktoś z forumowiczów ma?" ja mam, jak cos to na PW
audisan Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 witam po długiej przerwie tak jak planowałem, wpadł łokieć w kolorze siedzisk, wpadły felgi 17" z oponami 225/45 przód nexen n3000 tył pirelli pzero rosso mo a dzisiaj zagościł czarny grill, tzn zmodziłem ori na czarny połysk
szczupak1991 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czym robiles grill na czarno?
darek995 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No właśnie jaka farba ? dawałeś podkład na to ?
audisan Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 a więc tak, czy felga borbet, nie mam pojęcia a przyznam się szczerze, że nie pomyślałem że z tyłu może być nazwa niedługo będę robił samoregulacje z tyłu to zerknę, ale patrząc na cenę to jeśli to borbet to chyba kolesiowi dopłacę grill, nie chciałem matowego, a malowanie w połysk = dużo roboty i duże koszta, kupiłem metr bieżący folii ploterskiej czarny połysk (cena za m2 16zł) na dobrą sprawe okleić można za 4zł bo potrzebny jest kawałek o długości 25cm, poza tym nie wiem jak zachowałby się malowany grill (odpryski itp.) no i + za to, że zrywamy folie i mamy ori potrzebne do oklejenia wiadomo folia grill nożyk do tapet albo skalpel, suszarka i najlepiej druga osoba do pomocy całość podpatrzona Zobacz temat - Mod Grill-a za 2,50 pln...
Rekomendowane odpowiedzi