tomaszstn Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Różnica jest tylko przedlift, polift i RS4
RAFLIK A4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam może mi ktoś powiedzieć czy do mojego przedlifta podejdzie błotnik z polifta na oko rożni się to tylko wytłoczeniem na migacze ale czy jeszcze czymś bo jesli by podeszło to mam w planach założyć z polifta
cocoo24 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 podejdzie, gdybyś zakładał lampy poliftowe do błotnika przedliftowego, trzeba wyciąć troche blachy, ale bez problemu podejdzie
RAFLIK A4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 lampki mam założone sonary jak się nie mylę są w całości nie dzielone wiec mogę zamawiając bez problemu błotnik
clinque Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 listwa jest deko inna, poza tym pasuje p&p
Kowi87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 ale jak bierzesz błotnik to na dwie strony bo sa inne wizualnie i nie da sie teg ukryć
Rekomendowane odpowiedzi