Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Problem z kierunkowskazami - nie świecą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. U mnie awaryjne normalnie działały, a jak zapaliłem kierunek to nic nie świeciło.

Opublikowano

kurde kto mial taki przypadek ze po wlaczeniu kierunku to swiecily sie awaryjne?? :kwasny: [br]Dopisany: 24 Maj 2008, 23:15 _________________________________________________tzn wlaczaly sie awaryjne :tongue4:

Opublikowano

a u mnie kurcze coś z tym przekaźnikiem:-( nie wiem czy tam za ciasno nie ma, bo się blokuje, efekt taki sam jak wyjmę przycisk na zewnątrz i przycisnę górę, tzn staje w pozycji kierunki zapalone...

Opublikowano

to pomalu, jak wlozyles swoj przekaznik do auta kolegi to przekaznik dzialal, tak??

a jak wlozyles kumpla przekaznik do siebie to co sie dzialo?? byly normalnie kierunki i awaryjne ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z kierunkowskazami i swiatłami drogowymi raz sa a raz nie podejrzewam przekaznik ale ktory to jest .Czy ktos wie .Jak tak to napiszcie bardzo prosze .Dzieki z góry

Opublikowano

Nie napiszemy bo szczegółów nie znamy...

Opublikowano

Panowie tego jeszcze nie bylo :polew: A3 01 Mojej narzeczonej wzielem na zakupy przejechalem sie po miescie i wracajac zaczela pykac muwie co jest do hu... skod to pykanie ??? zdarzalo sie zadko ale w miare urzywania kierunkow pykanie sie nasililo wiec wyczailem to i okazalo sie ze to wylacznik swiatel awaryjnych jednym slowem przekaznim w nim ale niestety po wyjeciu okazalo sie ze wylacznik jest nie rozbieralny i tu moje pytanie czemu ku...a pyka jak nie mam wlaczonych kierunkow ani awaryjnych jade prosto a on pyk pyk... pyk pyk pyk przecierz to idzie zwarjowac jak sie tego pozbyc wymienic go?? a moze nie ma jakiegos styku?? np. do masy przy jakiejs lampie i dlatego pyka ??? i pyka a nie swieci tylko sam dzwiek :wallbash:

Opublikowano

Takie rzeczy może powodować mikrozwarcie w przełączniku.