wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 A trochę jaśniej. Którego włącznika? Bo światła mam auto. Włacznik swiateł na desce rozdzielczej koło kiery .
Hohe Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 No to mam auto. Z resztą na żadnym innym ustawieniu się HBA nie włączy.
Hohe Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 To co jest? Co jest nie tak u mnie? Dzięki Grzegorz. ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- To, że zmienia światła po wjechaniu do wiochy, nie jest sprawą kamery tylko czujnika światła w lusterku (albo tego na szybie). Sprawdziłem zasłaniając kamerę. Nie wiem co jest źle. Cały czas myślę, że to to kodowanie/adaptacja i to niekoniecznie samego lustra. Tylko czego? Gdyby było walnięte, VCDS wywalałby błąd, a jest wszystko si. Co robić?
wrclaguna Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Kodowanie posprawdzane , Adaptacja tez ...............trudno teraz powiedzieć gdzie tkwi problem
Hohe Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 A może w tych kanałach adaptacji, które nie są opisane, jest gdzieś jeszcze ustawianie RHD/LHD? I nie dogaduje się z innymi sterami ustawionymi na RHD? ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- A jak zasłaniacie, ci którzy mają, kamerkę, to pokazuje coś na fisie?
wrclaguna Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Może lusterko gdzieś spadło i coś w elektronice się podziało
Hohe Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Może lusterko gdzieś spadło i coś w elektronice się podziało Może. Kupiłem to drugie z Allegro 4F-coś tam (wiesz Grzegorz o czym mówię) i mimo, że sprzedawca mówił, że sprawdzał w A5 i było ok- to u mnie nie ruszyło. Tak więc dalej jestem bez asystenta. Szukam działającego lustra. Będę w czerwcu w PL, może coś znajdę. ---------- Post dopisany 25-05-2013 at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 08:28 ---------- Wreszcie sukces! Kolejne lusterko zadziałało. A już myślałem, że to nigdy nie ruszy. Uff...
wrclaguna Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Jakby co to mam do sprzedania Czarne S LINE fotochrom 399 PLN
miodzio Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Jakby co to mam do sprzedania Czarne S LINE fotochrom 399 PLN poszło PW w sprawie lusterka:wink:
Hohe Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 To super!iPad Tapatalk HD Noo... Też się cieszę.
proximpuh Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a nie ma ktoś Gateway z Q na zbyciu Ja mam z J, gdyby ktoś szukał a pytałem chłopaków o Q ew. coś full, niestety, mieli tylko ten o którym Ci mówiłem, co nie poszedł komponent:kwasny:
darecy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 J jest ful wypas CAN ale bez światłowodu:) iPad Tapatalk HD
proximpuh Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 J jest ful wypas CAN ale bez światłowodu:)iPad Tapatalk HD Wiem, dlatego Ci nie proponowałem, jak coś będę wiedział to to dam znać, jutro sprawdzę u siebie jaki mam aktualnie (na pewno 8R1 i końcówka chyba DL:eusathink:i też jest full, może łatwiej z tym będzie:wink:
darecy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 A odpalałeś listę gateway w vcds? Ma jakieś dodatkowe funkcje? Może IR kamerę, albo przedni asystent do odpalenia rakiet średniego zasięgu iPad Tapatalk HD
proximpuh Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 A odpalałeś listę gateway w vcds? Ma jakieś dodatkowe funkcje? Może IR kamerę, albo przedni asystent do odpalenia rakiet średniego zasięgu iPad Tapatalk HD Dzisiaj podłączę i dam znać:naughty:ale z tego co widziałem na pewno ziemia powietrze:polew:
paudib8 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 przymierzam się do zmiany lusteraka ze zwykłego no fotochrom i może by zrobić dwa w jednem czyli Fotochrom+High Beam Assistant (8T 8T0857511AD)- niestety mój CAN Gateway Part No SW: 8T0 907 468 AB (HW: 8T0 907 468 H) zgonie z opisami na forum nie wspiera HBA :-(. Pytanie - warto spróbować "zakodować na sucho" MCE-09 i GATEWAY-19 bez sprzetu? I czy jeżeli zajęte bedą piny nr 7 i 17 na wtyczce A2 Gateway'a to jest szansa że ruszy? Ktoś testował? ETKA za bardzo mi nie podpowiada :-(
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 przymierzam się do zmiany lusteraka ze zwykłego no fotochrom i może by zrobić dwa w jednem czyli Fotochrom+High Beam Assistant (8T 8T0857511AD)- niestety mój CAN Gateway Part No SW: 8T0 907 468 AB (HW: 8T0 907 468 H) zgonie z opisami na forum nie wspiera HBA :-(.Pytanie - warto spróbować "zakodować na sucho" MCE-09 i GATEWAY-19 bez sprzetu? I czy jeżeli zajęte bedą piny nr 7 i 17 na wtyczce A2 Gateway'a to jest szansa że ruszy? Ktoś testował? ETKA za bardzo mi nie podpowiada :-( Kodowanie na sucho nic ci nie da beda same błedy . Jesli chodzi o GATEWAY to postaram sprawdzic ci w mojej ETCE co obsługuje . Na pierwszej stronie sa tylko podane numery ktore znamy i w miare mozliwosci chcemy je uzupełniać .
Rekomendowane odpowiedzi