BizoOn Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Panowie puścić dach tak samo jak lusterka w kolor felg ? Bo biję się z myślami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexoPL Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ciekawie to może wyglądać, dla mnie było by wypas. PS ładne autko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 moze byc ciekawie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2255 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja bym się nie zastanawiał. Będzie idealnie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawlas Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 <br /><br /> Tak to mniej więcej będzie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 maluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 dobrze wyglada, ja bym pomalowal:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoOn Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 http://s18.postimage.org/q9sa6k151/dsci1368.jpg<br /><br /> Tak to mniej więcej będzie wyglądało. Na tym foto średnio to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 szkoda malować, później przy sprzedaży będą Ci marudzili że po dachowaniu auto jak już tak bardzo chcesz to oklej folią na jakiś kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Myślę, że folia to najlepsza opcja. Bo nawet jak Tobie się znudzi albo nie spodoba to zdejmiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jak nie zardzewieje pod spodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Z taki dachem będzie kosa, a czy okleić czy pomalować to w sumie tylko i wyłącznie twój wybór ale folia zawsze pójdzie w las jak byś znowu coś innego wymyślił z dachem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 folia folia i folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuthebest Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dawaj maluj i dawaj fotki ktos musi byc pierwszy:) dla mnie bomba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wczoraj widziałem srebrną E46 w sedanie w czarnym carbonie na dachu wyglądało extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexoPL Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Widziałem auto na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoOn Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Widziałem auto na sprzedaż? Na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 za***iście daszek komponuje sie z reszta....maluj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 spójrz post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi