zgiel Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam nie dawno zakupiem audi a4 b5 1.9tdi 2001 rok puki co jestem zadowolony w poniedzialek idzie do wymiany rozrzad i wszystkie plyny sinik 1.9tdi ajm 115km manual wyposazenie: kimatronik tempomat (chyba nie chodzi) bose ( brak zmieniarki i tuby z tylu,kupie?) radio orginane zakodowane ESP elektryczny szyber dach szyby delikatnie przyciemnione orginalnie reszta to chyba standard Z tej wlepy z kodami wyczytalem ze bylo to auto policyjne czy tam rzadowe planuje przyciemnic szyby tylnie moze jeszcze jakies alusy ktos cos doradzi? jeden element byl malowany.. SAM_1273.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_1274.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_1275.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_1277.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_1279.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_1280.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_1281.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl planuje jakiegos malego virusa..
MercDG Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Biały AJM:kox: jest moc:naughty: szkoda że lista planów taka uboga, ale posiedzisz troche na forum to i plany będa ambitniejsze:decayed:
Magicbattle Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 jaki kod miles na wlepce ze to wersja rzadowa?? hmm jakie tu planty lampy polift juz sa ;p tunel polift jest bo w sumie to polift:grin: widomo jakies kuleczko bo to razi bardzo w oczy.jak bedziesz chcial to i jakies -(mm) fisiaczek tez mogl by byc. fotele mi sie podobaja pol skora szkoda ze nie grzane. teraz konkretniej. zderzak ze spryskami mozesz kupic uniwersalne spryski na allegro duzo z forum chlopakow ma tego, koszt w granicach 220 jesli ogarniesz sam wyciecie i pomalowanie do tego montaż polerka wydechu na lustro lub jak wolisz czarny mat alusy czarne dach czarny grill rs. co bys tam jeszcze chcial. pakiet light ;p niedlugo dodam patent podswietlanych klamek zewnetrzynch do warsztatu. to tyle ;p:wink:
audisan Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 a co Ty Panie na dwa radia lecisz? na bogato gratuluje zakupu, białego można zrobić elegancko... jak masz flotę np. http://nickscarblog.com/wp-content/uploads/2011/04/white-avant-gallardo-wheels2.jpg http://iedei.files.wordpress.com/2011/03/audi_b5_rs4.jpeg B5 widebody pics: - 6speedonline.com Forums FS/FT: (For Sale or Trade) CO: 99 Audi A4 Avant 2.8l White 5spd 87k - NASIOC http://www.hellaawesomebro.com/images/whiteavant.jpg Slammed thread - Page 4 - AudiForums.com od siebie czarny dach, czarne lusterka, felga srodek czarny połysk polerka rant, szyby ciemne, - pare mm, czarny grill od rs4, zderzak rowniez i dawałby rade
zgiel Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 najpierz moze te kody : F4G = Wersja policyjna 3FL = Wersja policyjna germany: polizei 1BC = Samochody rzĄdowe/specjalne co do planow to zobaczymy dzis juz zamowilem subufer wzmacniacz i zmieniarke na foteach grzanych nie zalezy mi bardzo wydech moze faktycznie wypieszcze TAK ! chce kupic jakies alusy ale nie wiem jakie dokadnie, kiedys widzialem takie fajne czarne z biala obramozka>> ale nie moge takich znalezc... a co to jest to 'pare mm ' ?? co do radia to puki co uztwam kenwoda bo orginalne mam zablokowane:kwasny: w servisie powinni dac mi kod za darmoche? no i nie wiem czym pozniej te wneke zajac...
Kowi87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 stary daj se spokój z seryjnym radiem, masz konsole 2din, ładuj tam jakaś stacje multimedialną
Magicbattle Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 raczej ci nie dadza za darmoche przynajmniej mi nie chcieli dac. oddaj do jakiegos magika z radiami powienien to zrobic za 20 zl. sciagnie z radia kod i po problemie. no to polizei te mm to znaczy troche gleby ;p
Rekomendowane odpowiedzi