matti_1986 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 a wiec mam taki nietypowy problem dużo czytałem na ten temat ale jasnej deklarowanej odpowiedzi nie dostałem wiec pisze tu zakupiłem radio concert kaseta do swojej a4 i po odblokowaniu radia u elektronika okazało się ze graja tylko tylne głośniki a przednie nie , dodam ze w poprzednim radiu gamma kaseta grało wszystko i teraz nie wiem co jest zj**.... ze tak się wyrażę może jakieś podpowiedzi albo ktoś miał coś takiego nie wiem czy to jest ważne czy nie ale radio ma system BOSE a ja mam głośniki zwykle , pisze dlatego ze ten elektryk co odblokowałem radio powiedział mi ze jak radio ma system BOSE to głośniki tez muszą być i wtedy to będzie grało wiec wole się dopytać niż iść dalej w koszta
tomaszstn Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Musisz wyłączyć funkcję Bose i będzie grać
jarek_ns Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jak masz tylne głośniki zasilane wzmacniaczem wystarczy zmiana kodowania w radiu.
matti_1986 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 a mozecie mi powiedziec jak to zrobic ?? wylaczyc bose albo kodowanie
jarek_ns Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wiec tak Wchodzisz w grupę 56 Radio Tam wybierasz 07 Coding I będziesz miał tam swoje kodowanie Będzie to 5 cyfr zaczynających się od 00 reszta zależnie od twojego wyposażenia a właściwie wyposażenia auta z którego jest radio. Zapisz sobie na wszelki wypadek te cyfry. Potem zmień kodowanie klikając na nie. To jest opis kodowania radia w B5 00?xx: Speakers 0 = Sound System (No passive Speakers) 1 = 1 passive Speaker (Front Left for Bose Sound System with Telephone) 2 = 2 passive Speakers (Front) and 2 active Speakers (Rear) 5 = 2 passive Speakers (Front) and no active Speakers (Rear) [*]00x?x: Sound System Correction 0 = No Sound System (No Correction) 1 = Sound System (Bose) [*]00xx?: Configuration +1 = Active/Remote Supplied Antenna +2 = CD-Changer +4 = Secondary Display (Board Computer/Navigation) Jak nie masz zmieniarki i fisa to sugeruje takie kodowanie. 00200 Jak masz zmieniarkę to kodowanie 00202 A jak masz zmieniarkę i fisa to 00206 Jakby to nie zagrało to pisz.
matti_1986 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 ok jutro bede mial kabelek a vag'a juz mam napisze czys ie udalo pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi