Zapomnialemm Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam Kolegów Klubowiczów. Dzis padla mi pompka centralnego - słychac silniczek ale rygielki w drzwiach ani drgną Po przetrzepaniu forum zabralem sie za winowajce. Oto jak wyglądał silniczek z grafitowym wirnikiem po rozebraniu pompki centralnego: Moze ktos z Kolegow ma na zbyciu sam wirnik?
krzysztof_waldi Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Kolego poszukaj silnik z pompką z Audi A6 C4. Jest wykonany bardziej masywniej, szersze i grubsze łopatki wirnika. Przelutujesz silnik w płytkę, przerobisz weżyk pneumatyczny. Sam tak robiłem i działa do dziś.
robirobi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 widzialem kiedys na alegro..sprzedaja same kompresorki a nawet sa wirniki !!
Elwisss Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 albo poszukaj pompki z uszkodzoną elektroniką, kosztują grosze a wirnik bez problemu można przelutować.
Lukaszxxx Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 jak ci dalej trzeba to mam sprawny silnik z pompki..
Rekomendowane odpowiedzi