babylonx Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Trafiłem ostatnio w sarnę.Szczęście w nieszczęściu,dosyć delikatnie bo wybiegła z lewej strony,i uderzyłem stykiem zderzaka z błotnikiem dokładnie w głowę,więc wydawało się że szkód wielkich nie narobiła,zderzak i błotnik do prostowania i lakierowania,parę plastików, w sumie mogło być dużo gorzej. Niestety udało się jej popsuć dwa elementy ,których nigdzie nie mogę dostać: 1)Silnik reflektora (Xenon) ,kończy się małą plastikową kulką ,która odpowiada za przeniesienie napędu tegoż silniczka na reflektor.Silnik działa ,w pełni sprawny tylko ten mały plastik ułamany został.W ASO można dostać tylko komplet z silnikiem za 300zł....bez sensu. 2)Spryskiwacza reflektora od dołu ma nakrętkę zakończoną króćcem, na który nasuwa się wężyk doprowadzający płyn.Oczywiście pękł sam króciec.Koszt ASO 366zł Zjeździłem już większość szrotów nigdzie nie mogę tych dwóch elementów dostać poza ASO. Może ktoś zna jakieś dobrze zaopatrzone miejsce w okolicach Wrocławia lub nawet gdzieś dalej gdzie byłaby szansa na takie części używane. Z góry wielkie dzięki.
karbonek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 A na allegro nic? Nie chce mi sie wietrzyć w to. Pisz na forum w dziale kupię.
dedkam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 zdaje się ten silniczek który mam powinien być takim co potrzebujesz, zobacz czy to taki: <br /><br />
Rekomendowane odpowiedzi