kamien85 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam, chce u siebie wywalić kata i wstawić zamiennik/rurę. Co wybrać do mojego 1,9 TDI AVG ?
kamien85 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rozmawiałem ze sprzedawca to ten drugi zamiennik to podobno to samo co pierwszy tylko na tym zgrubieniu rura ma nawiercone otwory i jest owinięta wygłuszeniem. Pytanie tylko czy przez te otwory spaliny nie będą wpadać w zawirowania i się cofać? Wg mnie pierwsza opcja chyba będzie lepsza.
fistach Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kolego, ja u tego właśnie sprzedającego zamawiałem zamiennik katalizatora z drugiego linku jakiś miesiąc temu właśnie do AVG i wszystko jest w jak najlepszym porządku, zamiennik jest dobrze wykonany.
haras Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tylko za co płacić 200zł? Nie można wyciąć kata, wspawać kawałek rury takiej samej średnicy i wyjdzie max 50zł a efekt ten sam
ampera4 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 ja zaladowana do siebie mam opcje pierwsza i jest ok z tym ze szczerze trzeba napisac ze jezdze na tym okolo 0,5 roku i juz widac na laczeniu z dalsza czesci ukladu wydechowego rdze... zaplacilem cos kolo 160 jak sie nie myle
eu4yaon Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tylko za co płacić 200zł? Nie można wyciąć kata, wspawać kawałek rury takiej samej średnicy i wyjdzie max 50zł a efekt ten sam tylko 5 razy głośniejszy.. ja ze strumienicy wracam na kata, zamiennik juz mam
mlodyy Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Kolego, ja u tego właśnie sprzedającego zamawiałem zamiennik katalizatora z drugiego linku jakiś miesiąc temu właśnie do AVG i wszystko jest w jak najlepszym porządku, zamiennik jest dobrze wykonany. Może i wykonanie jest ok ale plecionka Ci wytrzyma max 6miesięcy
Rekomendowane odpowiedzi