Zbyszek_7 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Czy podłokietnik w polifcie(rok 1999) jest podświetlany? Jeśli tak to czy mógłby ktoś wstawić zdjęcie?
michuthebest Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 HE podswietlany lokiec:D czego ludzie nie wymysla xD
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja mialem wstawioną diode w lokiec, bardzo fajny efekt jak sie tam trzyma cos. pozatym b6/b7 mialy taka opcje juz.
Zbyszek_7 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Gdzieś właśnie czytałem że są takie cuda ale to mówisz że dopiero od B6. Dzięki za odpowiedz:)
spknet Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jest w B6 podświetlany na czerwono nie każdej, raczej bajer niż żeby to coś było widać
Kornad Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 u mnie w b6 właśnie się świeci na czerwono i w nocy zawsze pomaga , ale i tak tam rzadko zaglądam
pakotomasz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jest w B6 podświetlany na czerwono nie każdej, raczej bajer niż żeby to coś było widać Dokładnie, oczu tym nie naświetlisz, ale zawsze coś tam widać
addassko Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 w B6/B7 to standard - bardzo przydatna rzecz jak ktos smiga w nocy
danielom Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 wcale nie standard tylko w wersji z full opcja pakietu podswietlenia.
pakotomasz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 wcale nie standard tylko w wersji z full opcja pakietu podswietlenia. Czy na pewno? Ja mam podświetlany oryginalnie podłokietnik, ale nie mam już np podświetlenia nóg czy lampek w drzwiach:eusathink:
Kornad Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 wcale nie standard tylko w wersji z full opcja pakietu podswietlenia. Czy na pewno? Ja mam podświetlany oryginalnie podłokietnik, ale nie mam już np podświetlenia nóg czy lampek w drzwiach:eusathink: ja tez nie mam podświetlenia nóg a podłokietnik mam podświetlany
addassko Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 wcale nie standard tylko w wersji z full opcja pakietu podswietlenia. glupoty piszesz standard - nie musi byc zadnej full opcji pakietu podswietlenia :facepalm: nie ma podswietlenia nog, nie ma podswietlenia w podsufitce na lusterka w sloneczkach a jest podlokietnik podswietlany
Rekomendowane odpowiedzi