robek-20 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam. Mam mały problem z prawą szybą gdyż jak ją spuszczam to zacina się i staje w połowie potem jest bardzo ciężko ją zamknąć. Silniczek działa prawidłowo linka też napewno cała może już troche wyjechana. Czy to nie będą do wymiany ślizgi ? Co o tym sądzicie
ciechu20 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 a nie kantuje się w połowie(idzie równo tak jak powinna,czy po ukosie)???? sprawdź ślizgi,a mianowicie te plastiki co chodzą po prowadnicy.
robek-20 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 no własnie jakby po ukosie idzie i zacina sie przy domykaniu i otwieraniu,cos czuję ze czeka mnie zabawa przy rozkrecaniu drzwi :/
ciechu20 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Niestety tak, najprawdopodobniej padł lub wyskoczył z prowadnicy plastik centrujący.
robek-20 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jutro się za to zabiorę,dzięki za info pozdrawiam
spknet Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 zaopatrz sie odrazu w spinki jak będziesz rozbierał drzwi w aso sa chyba 2zł szt
pakotomasz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o te spinki to nie jest regułą, że coś połamiesz, ale lepiej mieć coś na zapas. Ja już 3 rzy zdejmowałem boczek i nic nie połamałem, ale za pierwszym razem okazało się, ze nie mam 2 spinek:decayed: Ktoś przede mną rozbierał drzwi, pewnie nie miał spinek na zapasie, połamał i tak założył.
Rekomendowane odpowiedzi