Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne lampy z allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

te co mlody podał są najlepsze... jakbyś chciał sprzedać swoje ori lampki to chetnie odkupie jak sa ladne i w dobrej kasie :P

Opublikowano

lepiej daj te z linku od mlody_drog auto nie będzie wyglądało na wiejski tuning tylko najbardziej zbliżone do ori i ledy będziesz miał ale wszystko rzecz gustu

Opublikowano

przerabiałem temat i najlepsze są ORI

Opublikowano

chcesz moge ci obchnac swoje ledy :P

image.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Bierz te ledowe co kolega post nizej dal super te co Ty dales to kompletna wiocha:)

Opublikowano

ładny led bez lexus looków albo standardowe.

Opublikowano

troche offtop

ale czy są ladne LEDy dla AVANT'a? czy sam wies-lexuslook

Opublikowano

avanta b6?

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ----------

2403442242

Opublikowano

Te ledy co tomek pokazał wydają się byc naprawdę ładne :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapytam może ktoś ma fotkę jak te lampy podane przez mlody_drog

LAMPY DIODOWE AUDI A4 B6 SEDAN 00-04 RED WHITE LED (2393771016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wyglądają na aucie ?

Widziałem jeszcze na allegro wersję z dymioną górą tych lamp

Opublikowano

Ja też właśnie przymierzam się do wymiany tylnych, przeszykałem całe allegro :) i net i jedyne najrozsądniejsze ledowe to właśnie te co podał Tommy01, jeśłi chodzi o wygląd na aucie to masz tutaj poniżej link:

tylko niestety nie ma pokazanego jak się świecą, natomiast jeszcze myślałem nad tymi:

Lampy tylne Audi A4 B6 8E Red White LED Diodowe FK (2375948772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i świecą tak:

Opublikowano
  • Autor

dzieki bardzo biore chyba te ktore zaproponowal tommy ewentualnie lekko bym je przydymil

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

a ta audica z pierwszego filmiku to niezla bajera z tymi ledami:)

Opublikowano

tutaj masz fajne zdjęcie srebrnej A4 z ledami dymionymi, i też się naprawdę fajnie prezentuje, Ja mam teraz dylemat między tymi dymionymi a tymi na tej granatowej w pierwszym linku, Ja mam kolor swoje audiolki grafitowy i te dymione fajnie by się komponowały:

8E/B6 Seitenschweller... CSR...

Opublikowano
  • Autor

Moja ma kolor jak z pierwszego filmiku i chyba lepiej bedzie jak je przydymie troche bo te jasne wstawki na gorze lampy za bardzo sie wyrozniaja, a wogole to jak to jest z tymi swiatelkami chodzi mi o to czy moge kierunkowskazy wymienic na led czy musza sie swiecic na zolto tak jak w orginale?

Opublikowano

jeśli chodzi o kierunki w pierwszej lampie na tej niebieskiej A4 to są to zwykłe żarówki PY21W ( a więc kierunki nie są ledowe) możesz kupić takie żaróweczki na allegro koloru srebrnego lub jak kto woli chromowane wtedy ładnie to wygląda na lampie a świecą też na pomarańczowo.

---------- Post dopisany 26-06-2012 at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2012 at 10:52 ----------

tutaj jest dobry filmik z tymi ledami, i mam dylemat teraz które wybrać :)

---------- Post dopisany 29-06-2012 at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany 26-06-2012 at 18:51 ----------

zakupiłem dzisiaj lampy tylne do swojej A4, po długich dywagacjach i rozkminkach między dwoma rodzajami ledów wybór padł na:

LAMPY AUDI A4 (B6) 2000-04 LED RED NOWE (2407072241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i moje pytanko panowie bo kupiłem je od razu z myślą aby je troszkę zmodyfikować żeby wyglądały:

Free shipping on DEPO LED Tail Lights @ USP!!!!

(trzeba zjechać suwakiem na połowę strony i chodzi mi o tą czarną)

lub tak:

depo tails/smoked

chodzi mi o tą czerwoną niunie na samym dole

chce je tak przyciemnić tzn warstę białą pomalować lakierem do lamp czarnym, nałożyć jedną warstwę, myślicie że uzyskam podobny efekt??

druga opcja to:

Im thinking of these L.E.D. tails.

te srebrna na dole i ta poniżej srebrnej, ta opcja też jest kozak, i jeśli chodzi o tą wersję to trzeba by było pomalować lakierem czerwonym do lamp ranty górne żeby uzyskać ten efekt. Co o tym myślicie??

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

zakupiłem dzisiaj lampy tylne do swojej A4, po długich dywagacjach i rozkminkach między dwoma rodzajami ledów wybór padł na:

LAMPY AUDI A4 (B6) 2000-04 LED RED NOWE (2407072241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i moje pytanko panowie bo kupiłem je od razu z myślą aby je troszkę zmodyfikować żeby wyglądały:

Free shipping on DEPO LED Tail Lights @ USP!!!!

(trzeba zjechać suwakiem na połowę strony i chodzi mi o tą czarną)

lub tak:

depo tails/smoked

chodzi mi o tą czerwoną niunie na samym dole

chce je tak przyciemnić tzn warstę białą pomalować lakierem do lamp czarnym, nałożyć jedną warstwę, myślicie że uzyskam podobny efekt??

druga opcja to:

Im thinking of these L.E.D. tails.

te srebrna na dole i ta poniżej srebrnej, ta opcja też jest kozak, i jeśli chodzi o tą wersję to trzeba by było pomalować lakierem czerwonym do lamp ranty górne żeby uzyskać ten efekt. Co o tym myślicie??

Opublikowano

Ją tam wolę ori,kiedyś zastanawiałem sie nad ledami,ale jednak co orginal to orginal... :)

Opublikowano

Jakby co to mam swoje ori do sprzedania stan perfekt, poważnie.