MrFanta Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Zadbane na plus. Jasny środek nie dla mnie... ale to Ty siedzisz za kierownicą.
lapek85 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Kriss zmartwychwstał myślałem ze już zmienił forum na co bym zmienił ? takich starych bobrów gdzie znajdę ja też myślałem, że po sprzedaży B5tki opuściłeś to forum:wink:
Armi Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Cristoforo:hi: Twoja B5 była świetna i mega zadbana, B6 zapowiada się równie ciekawie:naughty:
Cristoforo Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Cristoforo:hi:Twoja B5 była świetna i mega zadbana, B6 zapowiada się równie ciekawie:naughty: Dziekuje, zaluje ze sprzedalem b5 bo w przypadku b6 tyle kasy nie wloze juz ...
kroliek Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Powodzenia w rezaniu , ja natomiast nie żałuję żeś mi opchną B5 Sprawuje się bardzo dobrze i wszystkim się podoba . Jak to mówią rzuca się w oczy
Cristoforo Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Powodzenia w rezaniu , ja natomiast nie żałuję żeś mi opchną B5 Sprawuje się bardzo dobrze i wszystkim się podoba . Jak to mówią rzuca się w oczy A ja żałuje, że ją sprzedałem wiem, że dobra, ta moja obecnie też dobra jak będę sprzedawał dam znać ---------- Post dopisany 27-11-2013 at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany 06-11-2013 at 11:04 ---------- Mody idą dalej wkurzają mnie wycieki więc zamówiłem sobie takie cuś wykonanie i jakość profesjonalne jak za taką kasę to powiem Wam mistrzostwo świata widziałem różne rzeczy ale to jest montaż już w niedługo jeśli potrzeba mogę załatwić
Artur82 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 ile taka rurka/?? jestem MEGA zainteresowany!
Cristoforo Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Jak dla mnie to wyszlo 300zl ona jest wydlozona o kilka cm dlatego nie ma specjalnych kolnierzy naspawanych ... Bo tak chcialem .. Z kolnierzami jest pewniej..
Cristoforo Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie nie nie lubie taki czysty hardcor:grin:
Artur82 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 to załatwisz taką za 300zł czy więcej coś trza dać??
Cristoforo Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 to załatwisz taką za 300zł czy więcej coś trza dać?? +20zl przesylka czas oczekiwania do tygodnia... Jesli jestes zainteresowany to na priv ---------- Post dopisany 23-02-2014 at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany 28-11-2013 at 18:09 ---------- Nudziło mi się i porobiłem parę nowych rzeczy w swoim starym gnojowozie: Wymiana filtrów i oleju wymiana po 12tys.km Wymieniłem Pompę Vacum na nowszy typ Bosch ze wszystkimi uszczelkami oraz wężami wodnym od chłodniczki oleju bo były już sparciałe Wymieniłem też zestaw uszczelek pod PD Bosch oraz nowe ori kamienie Rurę dolotową zmatowiłem Ogólnie po całym zabiegu czyli Vacum i nowe uszczelniacze pod PD wrażenia na duży plus...silnik chodzi bardziej miękko i powyżej 190km/h zdecydowanie ciągnie do przodu a wcześniej dłużej się rozpędzał więc jestem zadowolony na razie 225km/h pojechał tylko pasażerka zamknęła oczy i zbladłą więc dałem już spokój Kolejny mod to zestaw grubszego stabilizatora na tył tylko muszę skompletować nr wszystkich części bo nie pamiętam
Cristoforo Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Witam, Auto wystawiam na sprzedaż jeśli ktoś zainteresowany proszę dzwonić 791...938...883 w dziale sprzedaż wystawie odpowiednie informacje
Rekomendowane odpowiedzi