Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarno-czarny avant (pakiet S4, 9Jx19 ET33 VW savannah, carbon S4, recaro, hamulce 345/288)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak odczucia po zwiększeniu mocy? :)

Opublikowano
  • Autor

Z programem się ociągałem, bo jazda z małą córką nie zachęcała do mocy :decayed:
Autko dużo lepiej reaguje na gaz, bez ociągania się, oczywiście przyrost nie jest duży więc i szału nie ma. Przy okazji wyłączyłem EGR i ustawiłem odcinkę obrotów.
Plany są robić dalej i więcej, zobaczymy na ile pozwoli czas, bo tego najmniej :kwasny: Bixy, elektryka i inne kabelki zapełniają tylko półki.

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy :kwasny:

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy :kwasny:

Wpadnij kiedy na kawę, to Cię przewiozę tdi po programie :grin: Dobry tuner da 5KM mniej żeby nie kopciło...

Opublikowano

Nie pije kawy :lol: a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? :eusathink: Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie ;)

Opublikowano

Nie pije kawy :lol: a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? :eusathink: Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie ;)

To piwo, wino, woda, co sobie za życzysz :decayed: w automacie to lepiej jedzie ;-)
Opublikowano
  • Autor

Mam przelot na dwóch ostatnich seryjnych tłumikach i kopcenie jest znikome, nie dymi jak elektrownia siekierki :decayed:

Jak napisał H4mm3r lepiej dać trochę mniej, a z tyłu mieć czysto.

Opublikowano

To piwo, wino, woda, co sobie za życzysz :decayed: w automacie to lepiej jedzie ;-)

Jakbym miał teraz krótki tydzień to bym w piątek z rana wpadł, ale że robię do piątku to nie będę Cie z łóżka od żony wyciągał :decayed:

Mam przelot na dwóch ostatnich seryjnych tłumikach i kopcenie jest znikome, nie dymi jak elektrownia siekierki :decayed:

Jak napisał H4mm3r lepiej dać trochę mniej, a z tyłu mieć czysto.

Będę myślał na wiosnę :wink: a tuner myślę ogarnie sprawę.

Edytowane przez shakal

Opublikowano

Jakbym slyszal Barts-a.

To Tu nie wiesz ze kawosze to ludzie sukcesu? :)

Takich rzeczy sie nie odmawia :) :) :)

Opublikowano

Jakbym slyszal Barts-a.

To Tu nie wiesz ze kawosze to ludzie sukcesu? :)

Takich rzeczy sie nie odmawia :) :) :)

Mogę nie odmówić, ale wymiocin po sobie sprzątał nie będę :decayed:

A żeby nie było OT, fura :kox::wink:

Opublikowano
  • Autor

Mam w pracy takiego, że po kawie chodzi jak rozklekotany króliczek duracell :grin: Oczywiście wypił nieświadomy dosypanej do inki :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry modzik z wymiana lamp na xenon bedzie groźnie :)

Opublikowano
  • Autor

Tylko czasu brakuje na zrealizowanie tego moda :kwasny:

Opublikowano

Sam malowales lampy?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak, bixy też pójdą w tą wersję, tylko najpierw montaż :)

Zadanie na 2015, wsadzić to co się nazbierało w 2014 :kox:

c19a479b5ef8.jpg

e05f5097244b.jpg

Czekam jeszcze na sprężyny Eibach Sportline, a z tyłu dodatkowo zmiana stabilizatora na S4 (20mm)

Opublikowano

:kox: No się nazbierało!

Opublikowano

lubię takie widoki :D

Opublikowano

Ładnie sie dzieje :kox:

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor

Nazbierało się, że trzeba szybciej wkładać, by żonie szafki zwolnić w mieszkaniu :grin:

Tylko elektryka w Wwie dorwać to masakra, z bixem w ostateczności poleci się na śląsk.

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano

Nazbierało się, że trzeba szybciej wkładać, by żonie szafki zwolnić w mieszkaniu :grin:

Tylko elektryka w Wwie dorwać to masakra, z bixem w ostateczności poleci się na śląsk.

aż taki duży problem z montażem bixenonu? pytam bo mam taką cichą nadzieje kupić w nowym roku :D