Opublikowano 23 Listopada 201411 l Autor Z programem się ociągałem, bo jazda z małą córką nie zachęcała do mocy Autko dużo lepiej reaguje na gaz, bez ociągania się, oczywiście przyrost nie jest duży więc i szału nie ma. Przy okazji wyłączyłem EGR i ustawiłem odcinkę obrotów.Plany są robić dalej i więcej, zobaczymy na ile pozwoli czas, bo tego najmniej Bixy, elektryka i inne kabelki zapełniają tylko półki.
Opublikowano 23 Listopada 201411 l A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy
Opublikowano 23 Listopada 201411 l A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Wpadnij kiedy na kawę, to Cię przewiozę tdi po programie Dobry tuner da 5KM mniej żeby nie kopciło...
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie To piwo, wino, woda, co sobie za życzysz w automacie to lepiej jedzie ;-)
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Autor A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Mam przelot na dwóch ostatnich seryjnych tłumikach i kopcenie jest znikome, nie dymi jak elektrownia siekierki Jak napisał H4mm3r lepiej dać trochę mniej, a z tyłu mieć czysto.
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie To piwo, wino, woda, co sobie za życzysz w automacie to lepiej jedzie ;-) Jakbym miał teraz krótki tydzień to bym w piątek z rana wpadł, ale że robię do piątku to nie będę Cie z łóżka od żony wyciągał A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Mam przelot na dwóch ostatnich seryjnych tłumikach i kopcenie jest znikome, nie dymi jak elektrownia siekierki Jak napisał H4mm3r lepiej dać trochę mniej, a z tyłu mieć czysto. Będę myślał na wiosnę a tuner myślę ogarnie sprawę. Edytowane 23 Listopada 201411 l przez shakal
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie Jakbym slyszal Barts-a. To Tu nie wiesz ze kawosze to ludzie sukcesu? Takich rzeczy sie nie odmawia :)
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie Jakbym slyszal Barts-a.To Tu nie wiesz ze kawosze to ludzie sukcesu? Takich rzeczy sie nie odmawia :) Mogę nie odmówić, ale wymiocin po sobie sprzątał nie będę A żeby nie było OT, fura
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Autor Mam w pracy takiego, że po kawie chodzi jak rozklekotany króliczek duracell Oczywiście wypił nieświadomy dosypanej do inki
Opublikowano 31 Grudnia 201411 l Autor Tak, bixy też pójdą w tą wersję, tylko najpierw montaż Zadanie na 2015, wsadzić to co się nazbierało w 2014 Czekam jeszcze na sprężyny Eibach Sportline, a z tyłu dodatkowo zmiana stabilizatora na S4 (20mm)
Opublikowano 1 Stycznia 201511 l Autor Nazbierało się, że trzeba szybciej wkładać, by żonie szafki zwolnić w mieszkaniu Tylko elektryka w Wwie dorwać to masakra, z bixem w ostateczności poleci się na śląsk. Edytowane 1 Stycznia 201511 l przez MAT1000
Opublikowano 1 Stycznia 201511 l Nazbierało się, że trzeba szybciej wkładać, by żonie szafki zwolnić w mieszkaniu Tylko elektryka w Wwie dorwać to masakra, z bixem w ostateczności poleci się na śląsk. aż taki duży problem z montażem bixenonu? pytam bo mam taką cichą nadzieje kupić w nowym roku