Opublikowano 30 Sierpnia 201412 l Autor Gałka z A3, była z mieszkiem, ale przełożyłem swój z A4. Można opuścić mieszek, ale mam jakąś dziwną wizję, że tak lepiej Zdarza się, że siedzi jak fabryka nakazuje No to sie ladnie prezentuje. Jaki koszt blaszek? Musz takie sobie sprawic Serwis 220zł/szt, masakra Ja kupiłem od kolegi ganjang.
Opublikowano 31 Sierpnia 201412 l Autor Dzięki. ostatnio kupowałem w ASO za 159zł/szt To masz za***iste rabaty
Opublikowano 31 Sierpnia 201412 l Autor Bardzo prawdopodobne, kupiłem tak grill od S4, komuś się nie spodobał a mi jak najbardziej
Opublikowano 23 Września 201411 l Czy Twoje Tequile nie jeżdżą może aktualnie na a4 b6? Bo w moich okolicach śmiga właśnie B6 w Avancie na takim kole ale ramek nie mogłem się dopatrzeć, ani wlepek
Opublikowano 23 Września 201411 l Autor Moje jeszcze leżą w garażu, nie mogę się przybrać do sprzedaży ich Jeżeli to czarna/grafit B6 avant, to znam chłopaka. Tylko u niego te ATS siedzą w rozmiarze 19". Śmieszna sytuacja, bo z pół roku temu ktoś chciał się ze mną na nie zamienić na moje ATS'y 18"
Opublikowano 11 Października 201411 l Autor Chyba zwariowałem, bo znowu narobiłem zakupów Tylko kto mi to podłączy
Opublikowano 12 Października 201411 l Autor Niestety nie, ale i tak się ciesze jak dziecko, że chociaż biały kierunek mają.Jeszcze muszę odebrać jeden czujnik poziomowania i instalację do nich.
Opublikowano 12 Października 201411 l no i bixenon teraz przód będzie wyglądał zadziornie będziesz montował spryski ? Edytowane 12 Października 201411 l przez instruktor83
Opublikowano 12 Października 201411 l Miałem pisać, że wkładałeś biały kierunek, ale to do zwykłych lamp przecież
Opublikowano 12 Października 201411 l No nieżle działasz mnie też to czeka . Gdzieś na allegro widziałem odpowiednie kable żeby podłączyć bixy . Edytowane 12 Października 201411 l przez marcinch001
Opublikowano 12 Października 201411 l Autor Instalację mam z całego auta no i bixenon teraz przód będzie wyglądał zadziornie będziesz montował spryski ? Spryski już mam, tylko zbiorniczka jeszcze nie wsadziłem, czeka na półce.
Opublikowano 13 Października 201411 l j.w. BTW Pierwszy z modów jakie powinny być - mówię to ze swojego Doświadczenia. Lepsze oświetlenie, bezpieczeństwo.
Opublikowano 14 Października 201411 l Autor Każdy mi mówił, że brakuje xenonu w nim, więc w końcu jak trafiła się okazja to kupiłem. Ciekawe co teraz znajomi znajdą czego brakuje w tym aucie i będę suszyć głowę