MAT1000 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jak chcesz iść w zieleń to w takim razie cos takiego: Żona będzie zadowolona a Ty będziesz na czasie z oklejaniem Wysłane z iPhone ...muszę jej to pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Widzialem dziś na zywo. Bardzo ladne audi. Kola + zawias + wydech robią dobrą robotę. Nawet czyste było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Pół niedzieli czyściłem, ale i tak w poniedziałek nie ustrzegłem się deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jakbyś szukał dobrej oferty cenowej na oklejanie to dawaj znać - mam do wykorzystania pewna przysługę a sam nie mam co oklejać Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Kilka strzałów od fotografów z wakacji Ostatnio w końcu udało mi się pozbyć fizycznie EGR. Potem zamontuje kolektor z AWX, jak tylko dorobię flansze by połączyć to z przepustnicą/klapą gaszącą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak Ty dojechałeś na ten zlot , ze nie ma żadnego owada na zderzaku. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez marcinch001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Sporo wosku, to się ślizgały tylko po nim I miałem farta, bo jakimś cudem mało tego akurat latało , więc na miejscu tylko kilka ruchów czyszczących. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ostatnio w końcu udało mi się pozbyć fizycznie EGR. Potem zamontuje kolektor z AWX, jak tylko dorobię flansze by połączyć to z przepustnicą/klapą gaszącą. Flansze sam rzeźbiłeś czy kupiłeś gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Widzę że wakacje udane były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki28.08 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Bardzo fajnie zrobione autko widziałem na żywo Edytowane 1 Września 2016 przez ?uki28.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ostatnio w końcu udało mi się pozbyć fizycznie EGR. Potem zamontuje kolektor z AWX, jak tylko dorobię flansze by połączyć to z przepustnicą/klapą gaszącą. Flansze sam rzeźbiłeś czy kupiłeś gdzieś? Robiłem sam, długo szukałem i nie znalazłem by ktoś sprzedawał gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 A DPFa też wyrzucałeś ? Bo już nie pamiętam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Miałem katalizator, ale już dawno pod autem idzie tylko rura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jest jakas roznica w dzwieku bez kata i dpf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Na tłumikach z 2.7tdi nieznaczna, w środku dość cicho, trochę bardziej turbo gwizdało. Teraz mam tłumiki z S4 i jest różnica zauważalna. W środku głośniej z zewnątrz też trochę inna barwa dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Masz caly zalozony czy tylko koncowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Końcowe puszki, reszta w stronę silnika rura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Miałem katalizator, ale już dawno pod autem idzie tylko rura To w 2017 przejdzie przeglad oficjalnie ? [emoji12][emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A coś zmieniają? Maluch przechodzi oficjalnie to i audi też przejdzie w 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi