MAT1000 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie ma nad czym się zastanawiać, na lato 19" jest idealna, trzeba tylko zakładać świeże dobre opony i komfort będzie porównywalny jak na 18 z 225/40.Mi się bardzo dobrze jeździ na Fulda Sportcontrol 235/35/19, fajny bok opony, wyraźnie zaznaczony rant ochronny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie ma nad czym się zastanawiać, na lato 19" jest idealna, trzeba tylko zakładać świeże dobre opony i komfort będzie porównywalny jak na 18 z 225/40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Potwierdzam Fulda jest konkret i kasowo przyzwoicie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Grzechu a wiesz, że miałeś wpaść i pokazać nową furę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Weekend w pracy ? Jak tak to albo sobota albo niedziela moge podjechac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Wolny, we wtorek jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Sezon 2017 już uzupełniony, opon u producenta nie ma, więc nie wiem czy uda się jeszcze poturlać na nich w tym roku. Postawiłem na praktyczność i na tylko ładne Felgi VW savannah z pakietu R-line, 9J x 19 ET33 Zmieniasz kolor tych felg czy zostawiasz tak jak jest , bo widać ze są w idealnym stanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Zostawiam, bo stan właśnie jest idealny i podoba mi się front w lekkiej polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Będzie kozak Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jest wklęsłość Opony dajesz te same co miałeś czy coś innego zakładasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wrzuć że to na wóz i daj jakieś foto z przymiarki bo jestem ciekaw wyglądu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jest wklęsłość Opony dajesz te same co miałeś czy coś innego zakładasz ? Musze kupić, ale będą te same: 235/35R19 Fulda Sportcontrol Wrzuć że to na wóz i daj jakieś foto z przymiarki bo jestem ciekaw wyglądu! Zima idzie i nikt nie ma "moich" opon. Jeszcze myślę o nokian z-line, goodyear asymmetric 2, ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 goodyear asymmetric 2 bardzo dobra opona , mam teraz asymmetric 3 i w 2 był większy rant ochronny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wrzuć że to na wóz i daj jakieś foto z przymiarki bo jestem ciekaw wyglądu! Zima idzie i nikt nie ma "moich" opon. Jeszcze myślę o nokian z-line, goodyear asymmetric 2, ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. No ale przeca można przymiarkę zrobić bez opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jest wklęsłość Opony dajesz te same co miałeś czy coś innego zakładasz ? Musze kupić, ale będą te same: 235/35R19 Fulda Sportcontrol Wrzuć że to na wóz i daj jakieś foto z przymiarki bo jestem ciekaw wyglądu! Zima idzie i nikt nie ma "moich" opon. Jeszcze myślę o nokian z-line, goodyear asymmetric 2, ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. Ja mam Nokian'y zLine tyle, że 225/35 na 9j felga rs6 c5 . Mam też fotę pirelli 235/35 na 9j też na mojej feldze. Nokian'y zLine są mega na mokrej nawierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Też miałem Z-Line i byłem mega zadowolony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. bardzo ujowo zakładaj męski rozmiar 215/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Wrzuć że to na wóz i daj jakieś foto z przymiarki bo jestem ciekaw wyglądu! Zima idzie i nikt nie ma "moich" opon. Jeszcze myślę o nokian z-line, goodyear asymmetric 2, ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. No ale przeca można przymiarkę zrobić bez opon Kurde o tym nie pomyślałem, naprawię ten błąd w wolnej chwili Jest wklęsłość Opony dajesz te same co miałeś czy coś innego zakładasz ? Musze kupić, ale będą te same: 235/35R19 Fulda Sportcontrol Wrzuć że to na wóz i daj jakieś foto z przymiarki bo jestem ciekaw wyglądu! Zima idzie i nikt nie ma "moich" opon. Jeszcze myślę o nokian z-line, goodyear asymmetric 2, ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. Ja mam Nokian'y zLine tyle, że 225/35 na 9j felga rs6 c5 . Mam też fotę pirelli 235/35 na 9j też na mojej feldze. Nokian'y zLine są mega na mokrej nawierzchni Jak masz jakieś foto to podrzuć tych i tych. ale nie mogę trafić foto jak 235/35 układają się na 9J. bardzo ujowo zakładaj męski rozmiar 215/35 Mi by pasowało tak męsko, ale żonie już mniej, już widzę jak głaszcze krawężnik goodyear asymmetric 2 bardzo dobra opona , mam teraz asymmetric 3 i w 2 był większy rant ochronny . Miałem 2 na 18" i tak jak piszesz mają największy rant, przy lekkim "naciągu" dość fajnie to wygląda. Oglądałem 1 i 3, i nie rozumiem czemu firmy w trójce nie kontynuują takiej budowy opony. Myślałem o Uniroyal Rainsport 3, ale bok na 9J wygląda średnio jak dla mnie: gdzie fulda ma dużo lepiej: Edytowane 21 Września 2016 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Napisz mi maila na PW to Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Koła poskładane na oponach Uniroyal Rainsport 3 235/35/19 Pogoda nie zachwyca, ale co tam, wyszło fajnie lekko i bez ekstrawagancji. Edytowane 12 Października 2016 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi