Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy przedni zderzak po lifcie bd pasował do przedliftu?! HELP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak powyzej, czy podejdzie mi przedni zderzak po lifcie 99r do mojej niuni z 98r ?!

Ewentualnie jakie dodatkowe modyfikacje przewiduje taka zmiana?

Pozdro i z gory dzieki :)

Opublikowano

zmieniasz ślizgi i podchodzi P&P

Opublikowano

Tylko wymień wtedy oba bo będzie dziwnie wyglądać :wink: albo przynajmniej w jak najkrótszym czasie drugi :naughty:

Opublikowano

Koledzy ja chce założyć kompletny zderzak od lifta 99r do przedlifta 97r. Bedzie pasować do Mojej A4?jeśli tak to co muszę zmienić żeby było jak trzeba.?jakie części kupić oprócz zderzaka?bardzo prosze o odpisanie.

Opublikowano
Koledzy ja chce założyć kompletny zderzak od lifta 99r do przedlifta 97r. Bedzie pasować do Mojej A4?jeśli tak to co muszę zmienić żeby było jak trzeba.?jakie części kupić oprócz zderzaka?bardzo prosze o odpisanie.

jak byk Kowi napisał w pierwszej odpowiedzi.

jak już szukałeś to powinieneś odpowiedź znaleźć, bo było o tym mówione.

Opublikowano

szukam ale nie moge znalesć.. bo nie wiem co to te ślizgi są i nawet jak wyglądają. :facepalm:

Opublikowano

Ślizgi to są takie szyny, które są zamontowane na błotnikach, aby zderzak mógł się trzymać na czymś.

Opublikowano
Opublikowano

aha.. no to juz wiem o co chodzi.. mam kupic 2sztuki?prawa i lewa strona..tylko ciekawi mnie czemu na jednej aukcji jest za 130zł a drugiej 33zł jak niby to i to ori..

Opublikowano

przeciez wyraznie pisze jakich slizgow dotyczy 1 aukcja i jakich 2 :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

tak ale najlepiej poszukaj używanych bo taniej zapytaj JawoR36,huzio00 oni maja całe samochody na części lub innych kolegów z forum powinieneś coś znaleźć:decayed:

Opublikowano

Dobra.. będę pytał.. no na allegro to trochę drogie,ale jeszcze popytam na okolicznych szrotach może będę mieć. A od angola będzie pasować?bo mam taki szrot co tylko angole rozbierają.

Opublikowano

Beda pasowaly. Wlasnie pytaj na forum. Tu maja angole :wink: i napewno taniej niz na jakims szrocie, gdzie marudza i kaza samemu wymontowac z laska :thumbdown:

Opublikowano

to no elegancko..bede pytał ale za jakiś czas bo audi idzie do lakiernika i wtedy mam zamiar założyć zderzak do polifta

Opublikowano

napisz posta w dziale ''kupię'' ktoś na pewno się zgłosi ,że ma

Opublikowano

A tak się zapytam nieśmiało. Czy ślizgi poliftowe pasują w otwory montażowe w błotniku przedliftowym?

Opublikowano
A tak się zapytam nieśmiało. Czy ślizgi poliftowe pasują w otwory montażowe w błotniku przedliftowym?

pasują

Opublikowano

No to właśnie stoję z robotą bo zderzak polakierowany. A ślizgów nie mam jak zamontować. Bo nie pasują.

Czy muszę też przerzucać błotniki poliftowe? :/ Czy jakiekolwiek rezanie mnie czeka?

Ma ktoś jakieś foto z prac?