puchaty106 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam mam problem z VCDS i nie wiem jak go rozwiazac poniewaz pokazuje mi sie komunikat "No Response from controller" ale nie zawsze od czsu do czasu normalnie chodzi najwiekszy problem to jest polaczenie sie z RNS-E ale juz pare razy polaczylo w czym moze byc problem?
puchaty106 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 10.6 ale to nie oryginalna crakowana ale wszystko chodzilo ladnie nie bylo problemu.Jutro sprobuje zainstalowac program i stery moze pomoze.
puchaty106 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niestety przeinstalowanie programu i sterownikow nie pomoglo w czym moze byc problem.
puchaty106 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 Sprawdzalem tam wszytko git jest.A w ogole to niektore sterowniki normalnie odczytuje np silnik, ABS , klime ale jest problem np z RNS-E, ksenonami i silnik 2 nie mozna sie polaczyc.
satikrk Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 a co oznacza ten blad kolega przy probie rejestracji ma klucz i wyskakuje <br /><br />
puchaty106 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 <br /><br /> A moze tu jest problem bo jak robie test w opcjach to wyskakuje taki komunikat moim zdaniem wczesniej tak nie bylo bo przy opcji K1 bylo "ok" i K2 bylo "ready"
Dawidepd Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Panowie ja mam ten sam problem ( no response from controller ) vcds lite 1,2 kabelek ze strony viaken za 26,90 . Co moze byc nie tak pomożcie . Potrzebuje go tylko do użytku pompki centralnego zamka . Pkt 35 1
Ghostveri Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Panowie ja mam ten sam problem ( no response from controller ) vcds lite 1,2 kabelek ze strony viaken za 26,90 . Co moze byc nie tak pomożcie . Potrzebuje go tylko do użytku pompki centralnego zamka . Pkt 35 Też miałem ten problem. Pomogło zastosowanie się do instrukcji z http://a4-klub.pl/index.php?/topic/350881-vag-com-3112-pl/
Dawidepd Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Kolego zrobię tak jak mówisz wszystko w sobotę i mam nadzieje ze pomoże. Nie patrzyłem tam jeszcze co jest. To będę robił na programie vcds lite 1.2 czy vag com? Mam kabel ze strony viaken za 26,90 tez taki miałeś? Dzięki wielkie oby pomogło Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ghostveri Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dnia 11.10.2016 o 21:40, Dawidepd napisał: Kolego zrobię tak jak mówisz wszystko w sobotę i mam nadzieje ze pomoże. Nie patrzyłem tam jeszcze co jest. To będę robił na programie vcds lite 1.2 czy vag com? Mam kabel ze strony viaken za 26,90 tez taki miałeś? Dzięki wielkie oby pomogło Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Na bank już nie aktualne i sobie poradziłeś ale odpiszę Tak. Mam ten sam kabel a klikam w vag.com, przy czym zauważyłem że vag.com jakoś stabilniej mi działa. To chyba kwestia wielu czynników. Kabla, kompa, OSu. W każdym razie niezbędne dane są w instrukcjach z linku. Pozdro
Dawidepd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Ghostveri napisał: Na bank już nie aktualne i sobie poradziłeś ale odpiszę Tak. Mam ten sam kabel a klikam w vag.com, przy czym zauważyłem że vag.com jakoś stabilniej mi działa. To chyba kwestia wielu czynników. Kabla, kompa, OSu. W każdym razie niezbędne dane są w instrukcjach z linku. Pozdro Dałem radę wszystko ładnie działa już. Ale dzięki że mimo czasu i tak ktoś odpowiedział. Pozdrawiam: )
Rekomendowane odpowiedzi