Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 agresywnie sie prezentuje:naughty: szkoda ze juz koniec sezonu:thumbdown: na ja dziś zrobiłem trasę ale już pizga na maxa, już kilkakrotnie pisałem, że koniec sezonu ale kto wie , jak na razie w tym sezonie pykło 7k,
fucken Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 agresywnie sie prezentuje:naughty: szkoda ze juz koniec sezonu:thumbdown: na ja dziś zrobiłem trasę ale już pizga na maxa, już kilkakrotnie pisałem, że koniec sezonu ale kto wie , jak na razie w tym sezonie pykło 7k, ładna kawka, u nas słoneczko dziś ze znajomymi latamy ''zakończenie sezonu'' lewa w góre
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 miszka mi pyklo 12tys:whistling: ja pisałem o km zrobionych w tym sezonie
PiterA4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 miszka mi pyklo 12tys:whistling: ja pisałem o km zrobionych w tym sezonie ja tez jeblem 12 tys km
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 miszka mi pyklo 12tys:whistling: ja pisałem o km zrobionych w tym sezonie ja tez jeblem 12 tys km no to Ci powiem doj**ałeś ostro do pieca bo praktycznie od kwietnia do września całymi weekendami jeździłem od rana do wieczora + w tygodniu nieraz jak udało mi się skończyć wcześniej pracę
PiterA4 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 miszka mi pyklo 12tys:whistling: ja pisałem o km zrobionych w tym sezonie ja tez jeblem 12 tys km no to Ci powiem doj**ałeś ostro do pieca bo praktycznie od kwietnia do września całymi weekendami jeździłem od rana do wieczora + w tygodniu nieraz jak udało mi się skończyć wcześniej pracę ja jednorazowo po 360km robilem a w tygodniu przejazdzki po 160km i teraz jak niejezdze dziwie sie skad ta kasa na koncie
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Motocykl jest obecnie na sprzedaż ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- wszelkie info na PW ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- link do aukcji Kawasaki Z 750 2007 rok, Śląsk od osoby prywatnej. (2917499582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 czemu sprzedajesz moto ? dzieciak w drodze, czasu nie będzie, a szkoda mi żeby stał i był użyty kilka razy w sezonie
Rekomendowane odpowiedzi