Opublikowano 25 Lipca 20169 l Panowie jest jakies kodowanie na wylaczenie kierunku w prawym lusterku? Tzn. co raz wyrzuca mi bledem bo woda tam jest i co raz robi sie zwarcie i chcialbym wylaczyc zeby mi nie pikal blad dopoki nie zmienie kierunku Edytowane 25 Lipca 20169 l przez Kooga
Opublikowano 26 Lipca 20169 l co trzeba pstryknac,zeby przy drlach swiecil sie tez tyl? w 09 - długie kodowanie bajt 2 bit 7
Opublikowano 26 Lipca 20169 l Panowie jest jakies kodowanie na wylaczenie kierunku w prawym lusterku? Tzn. co raz wyrzuca mi bledem bo woda tam jest i co raz robi sie zwarcie i chcialbym wylaczyc zeby mi nie pikal blad dopoki nie zmienie kierunku Da się jest gdzieś w długim kodowaniu Edytowane 26 Lipca 20169 l przez skotmen
Opublikowano 5 Sierpnia 20169 l Gdy wysiadam z auta i zaplon jest wlaczony to wyskakuje komunikat, ze zaplon wlaczony bla.bla.bla i te durne pikanie, da rade jakos to wykodowac?
Opublikowano 5 Sierpnia 20169 l Gdy wysiadam z auta i zaplon jest wlaczony to wyskakuje komunikat, ze zaplon wlaczony bla.bla.bla i te durne pikanie, da rade jakos to wykodowac? U mnie jak nacisnę przycisk zmiany ustawień w komputerze to przestaje pikać(wiadomo nie na stale)
Opublikowano 5 Sierpnia 20169 l Podobno w niektórych autach działa zmiana regionu w liczniku na Niemcy.
Opublikowano 5 Sierpnia 20169 l Wlasnie widzialem jak komus to juz polecales i probowalem, ale jednak w moim aucie ten patent nie dziala :|
Opublikowano 7 Sierpnia 20169 l Podczas wlaczeniu trybu zamknietego ( mowa tu o nawiewie) uruchamia sie automatycznie klimatyzacja, jesli oczywiscie wczesniej byl aktywny tryb EKO- tu moje pytanie czy zna ktos kodowanie, zeby podczas trybu nawiewu EKO, nie wlaczala sie automatycznie klimatyzacja?
Opublikowano 11 Sierpnia 20169 l Sprawdz w Adaptacji 10Channel 133 --->0 - OFF Bluetooth1 - Bluetooth W jaki kanale można aktywować Bluetooth, ten sam?? Samochód to VW Passat B7
Opublikowano 27 Sierpnia 20169 l Panowie szybkie pytanko gdzie aktywować otwieranie okien z pilota ? Zamykanie działa, otwieranie nie
Opublikowano 27 Sierpnia 20169 l Panowie szybkie pytanko gdzie aktywować otwieranie okien z pilota ? Zamykanie działa, otwieranie nie W b8 w mmi to ustawisz.
Opublikowano 28 Sierpnia 20169 l Hej zmieniałem światłą z normalnych na diodowe z tyłu. Niestety osoba która mi to robiła zakodowała je w taki sposób że jak naciskam stop to zaświecają się też przeciwmgielne z tyłu. Oczywiście jak je włączę od środka to z tyłu się nie zaświecają Nawet o tym nie wiedziałem do puki Pan policjant się nie przywalił i chciał mnie pozbawić dowodu rejestracyjnego. Szukam jak można to wyłączyć i nigdzie nic takiego nie znalazłem. Ma ktoś jakiś pomysł? Sterownik mam 8K0 907 064 AD Edytowane 28 Sierpnia 20169 l przez tysszek
Opublikowano 28 Sierpnia 20169 l Autor Nikt tu nie jest wróżem do jakiego ma to byc auta Z drugiej strony tez nikt nie wie jak ten twoj znajomy zrobił instalacje i jak zakodował Jedz do niego i niech sie bawi z kodowaniami
Opublikowano 28 Sierpnia 20169 l Auto to Audi A5. Niestety nie ma takiej opcji abym wrócił do "kolegi". W każdym bądź razie idzie to gdzieś przez długie kodowanie. Znalazłem kilka wzmianek o tym ale niestety nigdzie nie piszę co i jak, który bit zmienić i na jaką wartość.
Opublikowano 28 Sierpnia 20169 l Panowie szybkie pytanko gdzie aktywować otwieranie okien z pilota ? Zamykanie działa, otwieranie nie W b8 w mmi to ustawisz. Witam. Podpinam się do tematu , tylko gdzie to można ogranąć w MMI ? U mnie nie chodzi ani otwieranie ani zamykanie. Będę wdzięczny za pomoc.
Opublikowano 28 Sierpnia 20169 l Witam, zakodowalem sobie ze przy wrzuceniu wstecznego lusterko prawe obniza sie o 2cm a czy potem po wrzyceniu np 1 powinno lusterko powrocic czy zostac obnizone? Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 Sierpnia 20169 l Witam, zakodowalem sobie ze przy wrzuceniu wstecznego lusterko prawe obniza sie o 2cm a czy potem po wrzyceniu np 1 powinno lusterko powrocic czy zostac obnizone? Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka chyba powyżej 15km/godz. sie podnosiposted from my mobile