Opublikowano 19 Lutego 20179 l Witam. Dzisiaj chciałem pobawić się VCDS i kiedy wszedłem w Engine wyświetliło mi się takie okienko. Nie wszystkie funkcje były dostępne. Wyszedłem z programu i już przy następnym włączeniu tego nie było. Co to koledzy oznacza?
Opublikowano 19 Lutego 20179 l 9 minut temu, komoornik napisał: Nic nadzwyczajnego. Klon ma takie akcje. Aha, dzięki. Pierwszy raz mi się to przydarzyło.
Opublikowano 19 Lutego 20179 l Koledzy wyskoczył mi taki bład? jak go usunąc / naprawic? jak zakodować?
Opublikowano 21 Lutego 20179 l Witam. Czy po zaznaczeniu tego bita będzie nas informować o kończących się klockach hamulcowych?
Opublikowano 21 Lutego 20179 l Witam,chciałem sobie zakodowac ADS jednak gdy to próbuję wyskakuje że już więcej nie mogę dodać do mojej wartości ,coś robię źle ? Czy jest jakiś security aces ? ,, DLA POSIADACZY CONCERT/SYMPHONY 56 :Radio 56 ---> Adaptation 10 ----> Channel 40 "Car Menu Options II" dodajemy +32 do obecnej wartosci . Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Lutego 20179 l Dnia 2017-01-21 o 23:51, ArkadiuS napisał: Sprawdze to bo nie wydaje mi sie aby reczny sam sie zwalnial przy zapietych pasach podczas ruszania. Z tego co pamietam to za kazdym razem muszę wcisnąć pedal hamulca aby zwolnic ręczny....... da się u mnie dziala
Opublikowano 5 Marca 20179 l podrzuci ktoś domykanie szyb z pilota ? najlepiej by było gdyby przy zamyaniu auta z automatu się domykały ale pewnie jest to niemożliwe
Opublikowano 5 Marca 20179 l 41 minut temu, Marina_Yacht napisał: podrzuci ktoś domykanie szyb z pilota ? najlepiej by było gdyby przy zamyaniu auta z automatu się domykały ale pewnie jest to niemożliwe z automatu się nie da
Opublikowano 5 Marca 20179 l tak przypuszczałem, jak ktoś pamięta to poproszę O KODOWANIE bo nie mam u siebie aktywnego domykania Edytowane 5 Marca 20179 l przez Marina_Yacht
Opublikowano 5 Marca 20179 l 3 godziny temu, Pelo31 napisał: z automatu się nie da Zawartość dodana 0 minutes later
Opublikowano 6 Marca 20179 l Jaką masz wartość obecnie, a jaką próbujesz wprowadzić? Dodaje 32 ale pisze że mam już max
Opublikowano 6 Marca 20179 l Dopiero teraz załapałem, że chodzi o ADS. To jest jakiś mit, w Concert nie ma ustawień - ADS ma tylko 3 tryby wtedy.
Opublikowano 10 Marca 20179 l robiłem z tego linku u mnie jest inaczej , nie mogę odszukać tych pozycji , mam concert, w tych miejscach mam elektryczny dach i inne nie pasujące rzeczy
Opublikowano 17 Marca 20179 l Autor 41 minut temu, inhosik napisał: jak wykodować kontrolę spalonych żarówek przednich halogenów? nie wyłaczysz tego info
Opublikowano 19 Marca 20179 l Dnia 30.08.2012 o 18:25, wrclaguna napisał: Musisz miec DVD Inna sprawa jest jezeli chodzi o MMI 3G . Ja posiadam MMI 3G i nie mogę odtwarzać filmów
Opublikowano 19 Marca 20179 l Autor 7 minut temu, Stasiu1986 napisał: Ja posiadam MMI 3G i nie mogę odtwarzać filmów Jeśli posiadacz MMI 3G BASIC to tak sie dzieje