Opublikowano 5 Listopada 20214 l Czyli ktoś miał oryginalnie tylko tylne czujniki i uruchomił wizualizację z przodu?
Opublikowano 5 Listopada 20214 l Uruchomiłem kodowaniem , z pierwszej strony gdzie miały być tylko tylnie wyskakują automatycznie przednie których niema
Opublikowano 5 Listopada 20214 l Autor 18 minut temu, Pellek napisał: Uruchomiłem kodowaniem , z pierwszej strony gdzie miały być tylko tylnie wyskakują automatycznie przednie których niema Normalny objaw po takim kodowaniu Wizualizacja właczona a przednie czujniki są nieaktywne . w pierwszych modelach B8 w PDC 10 przy 4 kanałowym sterowniku nie ma widocznych tych z przodu czujników
Opublikowano 8 Listopada 20214 l W dniu 22.10.2021 o 14:46, Koozly1 napisał: Myślałem że coś można fajnego dodać czego nie mam ustawionego , może wyśle foto może podpowiesz co jeszcze łatwo można dodać do mojego auta. Na razie udało się ustawić poziom oleju i akumulatora . Można dodać sobie jakieś ciekawe opcje jeszcze do auta? A jak można ustawić światła odprowadzające jak się zamyka samochód albo otwiera ?
Opublikowano 11 Listopada 20214 l Pytanie Zmieniłem klimatronic na lift 3strefy (auto ma 3strefy)nie spisałem starego kodowania, ochrona zdjęta i problem bo nie mogę zmienić obrotów nawiewu i nie wyświetla się na mmi. Ktoś pomoże z kodowaniem?
Opublikowano 19 Listopada 20214 l Jest jakieś kodowanie na światła odprowadzające po zablokowaniu/odblokowaniu auta kluczykiem ?
Opublikowano 20 Listopada 20214 l 11 godzin temu, Koozly1 napisał: Jest jakieś kodowanie na światła odprowadzające po zablokowaniu/odblokowaniu auta kluczykiem ? Montaz czujnika deszczu swiatła Coming Leaving Home 2008-2012 nawet nie chciałoCi się troszkę wysilać.
Opublikowano 20 Grudnia 20214 l W dniu 7.10.2021 o 21:24, Muskel1 napisał: Polift nie ma sterownika PDC. Czujnikami steruje BCM1. W polifcie nie ma możliwości uruchomienia wizualizacji kodowaniem bez przednich czujników. Witam, a można dokupic jakis modul , sterownik zeby taka wizualizacje zrobic w polifcie 2012 rok (tylko czujniki tyl) ? Mam podobny problem jak kolega , czujniki tyl , a w asystent parkowania nie mozna niestety wejsc.
Opublikowano 20 Grudnia 20214 l Nie wejdziesz w moduł parkowania, bo go fizycznie w polifcie nie ma. Steruje tym moduł centralnej elektryki, który już masz. Nie ma też w polifcie możliwości dołożenia modułu parkowania, ani uruchomienia wizualizacji bez dokładania przednich czujników. Edytowane 20 Grudnia 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 26 Grudnia 20214 l Witam. Trochę może głupie pytanie , ale nie chce niczego wciskać dopóki nie mam pewności. B8 po lifcie nie ma przycisku setup . Jak uruchomić zielone menu, jaka kombinacja przycisków ?
Opublikowano 5 Stycznia 20224 l A4 b8 przedlift, jak wykodować świecące led przód + pozycja tył na zapłonie?
Opublikowano 9 Stycznia 20224 l W dniu 5.01.2022 o 19:15, AudiA4B827 napisał: A4 b8 przedlift, jak wykodować świecące led przód + pozycja tył na zapłonie? Jeżeli mówisz o pozycji 0 to wyłącz sobie w MMI
Opublikowano 26 Stycznia 20224 l Czy jest możliwośc edycji głośnosci wyjscia aux ? jak przełaczam z radia na aux jest bardzo cicho wiec robie głosniej i jak przełaczam z aux na radio to ryczy na cały zycher.
Opublikowano 26 Stycznia 20224 l Musisz bardziej pogłośnić urządzenie, które podpinasz pod AUX. Jeśli tam głośność jest za nisko ustawiona, taki jest właśnie efekt.
Opublikowano 26 Stycznia 20224 l wiesz ale urzadzeniem jest bluetooth nie ma jak podgłosnic.myslałem ze mozna gdzies z vcdsa albo zielonego menu mam chyba mmi 2g
Opublikowano 26 Stycznia 20224 l Oczywiście że da się pogłośnić. W czasie gdy urządzenie (telefon) jest sparowany z mmi i odtwarza muzykę, wciskasz przycisk głośności telefonu aż max. zgłosi. Jaki to telefon?