Muskel1 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W ustawieniach w zielonym menu masz okno car/carbusassignment i jest tam jedna z pozycji I"nterior light" a po prawej stronie musi być car komfort 1/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 A dobra, dzięki wielkie będę testował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 W dniu 9.11.2022 o 23:11, Muskel1 napisał(a): W ustawieniach w zielonym menu masz okno car/carbusassignment i jest tam jedna z pozycji I"nterior light" a po prawej stronie musi być car komfort 1/9 Działa bez problemu ? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 W dniu 9.11.2022 o 22:51, Muskel1 napisał(a): W poliftach stan naładowania akumulatora nie działa. tzn, że wyświetla błędnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, czareq napisał(a): tzn, że wyświetla błędnie ? Nie wyświetla wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gray Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Prośba poda ktoś kodowanie/adaptacje jak wyłączyć automatyczne zaciąganie ręcznego po zgaszeniu silnika czy np zatrzymania samochodu i odpięcia pasa i odrazu z AHA także zaciąga. Dziękuję Oraz pytanie. Radio Concert. Auto przed lift, dokładany ADS w postaci przycisków pod gałka zmiany biegów w panelu. Czy jest opcja aby dokodowac/ Adaptacja zakładkę Audi drive Select w Menu po wciśnięciu guzika CAR w radio Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Gray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Kiedyś mi działało automatyczne odpuszczanie ręcznego przy ruszaniu (bez auto hold), oczywiście przy zapiętych pasach tylko. Od dłuższego czasu tą funkcja mi nie działa, nie mam błędów w sterownikach, nic nie kodowałem, co sprawdzic? B8 2008r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 2 godziny temu, michu93 napisał(a): Kiedyś mi działało automatyczne odpuszczanie ręcznego przy ruszaniu (bez auto hold), oczywiście przy zapiętych pasach tylko. Od dłuższego czasu tą funkcja mi nie działa, nie mam błędów w sterownikach, nic nie kodowałem, co sprawdzic? B8 2008r W adaptacjach w sterowniku hamulca ręcznego (53). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Czy kodowaniem załatwię sprawę podświetlanych nóg w środku auta podczas jazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 47 minut temu, jozek726 napisał(a): Czy kodowaniem załatwię sprawę podświetlanych nóg w środku auta podczas jazdy ? W B6 nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 23 godziny temu, H4mm3R napisał(a): W B6 nie da rady. Tomku A4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 14 minut temu, jozek726 napisał(a): Tomku A4 B8 Możesz zakodować regulację ambiente w MMI i dać na maxa, wtedy jest delikatna poświata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemos Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Hej.Mam pytanie czy da się ustawić takie wyświetlanie na naszych fisach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Tak ale to liczniki po 2009 roku maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmisiek Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) Witam, czy jest możliwość zakodowania: 1. Żeby pokazywało na FIS który bieg jest aktualnie a nie tylko D/S 2. Przekodowania MMI 3G Plus z USA na EU, nie wyszukuje wszystkich stacji - częstotliwości są nieparzyste. Edytowane 11 Marca 2023 przez vmisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1. W B9 tak, nie wiem jak w B8 pewnie też. 2. Musisz przeprowadzić konwersję z USA na EU (są osoby oferujące takie usługi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmisiek Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) A jeszcze chciałem zapytać czy jak mam wgraną mapę EU to znaczy że radio zostało przerobione na EU czy to nie ma wpływu i mapy są EU a tuner USA ? Edytowane 12 Marca 2023 przez vmisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Trzeba zmienić kodowanie w tunerze, MMI ma przerobione na EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmisiek Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 W dniu 11.03.2023 o 15:38, Muskel1 napisał(a): 1. W B9 tak, nie wiem jak w B8 pewnie też. Włączyłem sobie VCDS'em i teraz pokazuje który bieg jest aktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 W adaptacjach w sterowniku skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi