hj88 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 po odłączeniu aku rozprogramowały Ci się szyby, poszukaj gdzieś jak się programuje opuszczanie szyb. Zdaje się że na maksa w dół i na maksa w górę, albo coś podobnego Znalazłem coś takiego: "otworz ja do polowy zamknij przytrzymujac przycisk jak sie domknie uslyszysz cykniecie pusc i nastepnie przytrzymaj guzik wciskajac go do oporu przez okolo 5 s na zamknietej szybie w pozycji domknij" Jutro sprawdzę czy zadziała. Już kiedyś aku odłączałem i takich kwiatków nie było Mimo wszystko dzięki za naprowadzenie, może to coś da
peszko Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam, nie wiem czy właściwy wątek ale nie moge tego znaleźć - jak wyłączyć dzwięk ostrzegawczy po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem (na liczniku jest komunikat wyłącz zapłon przed wyjściem..... i denerwujący dzwięk). Da się to wyłączyć z poziomu MMi czy VCDS i gdzie?
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam, nie wiem czy właściwy wątek ale nie moge tego znaleźć - jak wyłączyć dzwięk ostrzegawczy po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem (na liczniku jest komunikat wyłącz zapłon przed wyjściem..... i denerwujący dzwięk). Da się to wyłączyć z poziomu MMi czy VCDS i gdzie? Niestety nie
peszko Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam, nie wiem czy właściwy wątek ale nie moge tego znaleźć - jak wyłączyć dzwięk ostrzegawczy po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem (na liczniku jest komunikat wyłącz zapłon przed wyjściem..... i denerwujący dzwięk). Da się to wyłączyć z poziomu MMi czy VCDS i gdzie? Niestety nie Grzegorz rozumiem że nie da sie tego wyłączyć/zdezaktywować a nie że to niewłaściwy wątek:)
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Podepnij kompa sprawdz co masz w podpowiedziach Najlepiej VAS lub ODIS
mariuszcop Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia.
hj88 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia. A masz BT? Jak naciśniesz tel, to co Ci się pokazuje na ekranie? W tym temacie jest napisane kilka rzeczy które możesz odblokować w Concercie. Niestety zielony menu, jest w systemach z NAVI.
mariuszcop Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia. A masz BT? Jak naciśniesz tel, to co Ci się pokazuje na ekranie? W tym temacie jest napisane kilka rzeczy które możesz odblokować w Concercie. Niestety zielony menu, jest w systemach z NAVI. Pokazuje mi się że telefon nie jest zainstalowany.
hj88 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia. A masz BT? Jak naciśniesz tel, to co Ci się pokazuje na ekranie? W tym temacie jest napisane kilka rzeczy które możesz odblokować w Concercie. Niestety zielony menu, jest w systemach z NAVI. Pokazuje mi się że telefon nie jest zainstalowany. Więc nie masz BT w aucie. Też nie miałem, ale w sobote sobie zamontowałem
peszko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Podepnij kompa sprawdz co masz w podpowiedziach Najlepiej VAS lub ODIS W 17 znalazłem coś takiego czy to może byc to: Podepnij kompa sprawdz co masz w podpowiedziach Najlepiej VAS lub ODIS W 17 Instruments znalazłem coś takiego jak Key warning, czy to by mogło być to?
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wykoduj i sprawdz masz keylessa ?
peszko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Wykoduj i sprawdz masz keylessa ? to ten srebrny jaby przycisk na konsoli z biegami? jak tak to nie mam Wykodowałem i jednak to nie to Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez peszko
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To masz funkcje : Wyłączenie Key ostrzeżenie (modele bez kluczy)
simon__75 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam.Prośbę mam....Czy ktoś pomógłby mi ogarnąć kodowanie PDC przód w MMI 3G High ???Mam obecnie 4 kanałowy moduł i PDC z tyłu....przyszlo kilka dni urlopu (oby pogoda byla) to chcialbym ogarnąć przód ale z kodowaniem to polegne Poniższe kodowania są z tego co widziałem dla MMI 2G....Wchodzimy w 07 Control Head 10 Adaptacje 01 channel i dodajemy cyfre +4 do istniejacej wartosciPozniej wchodzimy w 10 Coding 07 LongCoding i zmieniamy na odpowiednie bityU mnie przy manualnej skrzyni kodowanie jest 100003
troopers Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Pany wczoraj an szybkiego na parkingu cos w zielonym menu pokombinowałem... w sensie posiadam fabryczny pakiet QQ1 - ale z poziomu MMi w opcji CAR nie miałem opcji do regualcji oświetlenia....cos ta mw pozycjach zozanczylem i w jakies pozycji tez suwakiem poleciałem na 5 ... i ok po restarcie pojawiło się ale ta opcja jest wyszarzona .... co zrobiłem nie tak ? pozdr
Sensei Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 U mnie to samo. Nie działa regulacja z poziomu MMI. Kij wie co z tym jest...
andynl Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Proponuję powtórzyć operację może pacjent ożyje
Sensei Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Proponuję powtórzyć operację może pacjent ożyje Ot to ... zrobię
Rekomendowane odpowiedzi