Opublikowano 7 Sierpnia 201511 l a wziałeś wczesniej Security Access (20113)? U mnie działa, tj. przycisk jest aktywowany, systemu nie sprawdzałem ale jak to działa to -----------no i faktycznie działa Edytowane 10 Sierpnia 201511 l przez matriw
Opublikowano 13 Sierpnia 201511 l Powinieneś uprzednio przed wejsciem w adaptacje, wejść w Security Access (przycisk chyba powyzej adaptacji) i wpisać kod (20113) który zazwyczaj wyświetla się w dymku podpowiedzi po najechaniu na pole do jego wpisywania. Mam nadzieje ze już wszystko jasne Edytowane 13 Sierpnia 201511 l przez matriw
Opublikowano 13 Sierpnia 201511 l Będę miał chwile to spruje zobaczyć co to będzie i po w pisaniu tego kodu dalej czyli chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60) powinno mi wejść bez problemu i w tedy będę miał świecący guzik plus wyłączony SS
Opublikowano 15 Sierpnia 201511 l Jak zakodowac to że po zamknięciu auta w nocy świecą same ledy ,proszę o odpowiedź bo nigdzie tego nie mogę znaleść Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm i Module 56 - Radio Adaptation - 10 Channel 2 --> change 0 into 1 (driving school mode active). New menu item: Under Radio Setup "ON/OFF" driving school mode. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 Sierpnia 201511 l Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm i Wrzuciłbyś jakąś fotke jak to wygląda?
Opublikowano 15 Sierpnia 201511 l Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm iWrzuciłbyś jakąś fotke jak to wygląda? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm iWrzuciłbyś jakąś fotke jak to wygląda? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 Sierpnia 201511 l Autor Jak zakodowac to że po zamknięciu auta w nocy świecą same ledy ,proszę o odpowiedź bo nigdzie tego nie mogę znaleść MCE 09 BAJT 6 tam masz opis
Opublikowano 16 Sierpnia 201511 l a wziałeś wczesniej Security Access (20113) a gdy chcemy mieć aktywny guzik i od razu po zapłonie wyłączony system (czyli świecący guzik SS) wystarczy09 MCE--->Adaptations 10---> chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60) Jak się zrobi wszystko to po kolei mogę również potwierdzić że SS jest dezaktywowany cały czas i zaraz po zapłonie guzik się świeci
Opublikowano 22 Sierpnia 201511 l Panowie mam problem z uruchomieniem ukrytego menu w MMI 3G LOW (2012r). Kodowanie zrobione, restart chyba też - wcisnałem 3przyciski i mmi się wylączyło dopiero jak je puściłem. Gdy wciskam przyciski Car i Setings by wejść w ukryte menu pokazuje sie tylko taki komunikat jak niżej na zdjęciu. Z góry dziękuję za wskazówki.
Opublikowano 22 Sierpnia 201511 l Panowie mam pytanie czy w polifcie 2012r da sie włączyć halogeny jako doświetlenie zakrętów oraz kierunkowskazy jak w USA (zeby świeciły cały czas) ? Da się. Nawet w zwykłych xenonach. Ja mam i daje radę. Kierunków nie wiem. Edytowane 22 Sierpnia 201511 l przez fileo
Opublikowano 22 Sierpnia 201511 l a wziałeś wczesniej Security Access (20113) a gdy chcemy mieć aktywny guzik i od razu po zapłonie wyłączony system (czyli świecący guzik SS) wystarczy 09 MCE--->Adaptations 10---> chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60) Jak się zrobi wszystko to po kolei mogę również potwierdzić że SS jest dezaktywowany cały czas i zaraz po zapłonie guzik się świeci Również potwierdzam, działa. SS pozostaje w takim stanie w jakim zostało auto zgaszone a nie tak jak na ori kodowaniu że zawsze wraca do automatycznej aktywacji SS. Wyłączysz SS przed zgaszeniem auta po zapaleniu pozostanie wyłączony i odwrotnie. Dzięki za to kodowanie!
Opublikowano 22 Sierpnia 201511 l Witam, temat radia powraca. Jak i czy się da? zakodować radio, aby podczas zwiększania prędkości, zwiększał się automatycznie poziom głośności. Chyba, że jest jakaś opcja w menu, że można to włączyć/wyłączyć ustawić czułość czy coś. ps radio 3GH Edytowane 22 Sierpnia 201511 l przez mlody020
Opublikowano 23 Sierpnia 201511 l Autor Albo mikrofon odłczasz albo kodowanie w green menu ( mikrofone)
Opublikowano 23 Sierpnia 201511 l Jak zakodowac to że po zamknięciu auta w nocy świecą same ledy ,proszę o odpowiedź bo nigdzie tego nie mogę znaleść Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm i Module 56 - Radio Adaptation - 10 Channel 2 --> change 0 into 1 (driving school mode active). New menu item: Under Radio Setup "ON/OFF" driving school mode. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka u mnie nie da się wejść w adaptation - 10 może muszę wpisać Security Access jaki jest do Radia ??
Opublikowano 24 Sierpnia 201511 l Panowie mam pytanie czy w polifcie 2012r da sie włączyć halogeny jako doświetlenie zakrętów oraz kierunkowskazy jak w USA (zeby świeciły cały czas) ?Da się. Nawet w zwykłych xenonach. Ja mam i daje radę. Kierunków nie wiem. Dzieki. Juz zrobiłem i działa Panowie mam mmi 3G low i za cholerę nie moge wejść w ukryte menu po kodowaniu. Pomoże ktos?
Opublikowano 24 Sierpnia 201511 l dłużej trzymaj przyciski ten typ tak ma że czasem nie łapie Dłużej tzn az załapie ? Jest różnica czy na zapłonie czy bez ? Oraz upewniam sie ze chodzi o CAR i SETUP ?
Opublikowano 24 Sierpnia 201511 l Pierwszy post sie kłania Dzieki !Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć. :ok: