Opublikowano 14 Lipca 201511 l no nie będzie, bo i po co dublowac informacje podawane kierowcy? Edytowane 14 Lipca 201511 l przez edraven
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Krzysiek to ja wiem przecież to nie ja pytałem temperaturę, myslałem, że Tobie ta informacja potrzebna
Opublikowano 14 Lipca 201511 l zalezy do którego Krzyśka mówisz Mi ta informacja nie potrzebna jest bo mam 1 zone klime więc temperatura na ekranie.
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Prawy dolny guzik obok pokretla jak wcisniesz to będzie mapa ...nie no na tyle to jestem ogarnięty, żeby to wiedzieć. Oczywiście chodziło o to aby mapa włączała się bezpośrednio po naciśnięciu NAVI a nie po dodatkowym kliknięciu prawego dolnego. Skoro z wypowiedzi kolegów wyżej wynika, że w MMI 3G+ tak właśnie to działa, to może jest jakiś sposób, żeby podobnie ustawić działanie nawigacji w MMI 3G. Stawiam na zielone menu, choć nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać...
Opublikowano 15 Lipca 201511 l U mnie 3G+, po wciśnięciu nav od razu jest mapa, temperatura nie bedzie wyświetlana przy 3 strefach uuu czyli przy 3 strefach muszę zapomnieć o temp na navi... ehhh He, he, he, napisałeś pod moim postem a ja nie zauważyłem wpisu Krzycha z Torunia hehe to się Panie sks nazywa.... starość kuwa starość
Opublikowano 21 Lipca 201511 l Panowie mam pytanie czy w polifcie 2012r da sie włączyć halogeny jako doświetlenie zakrętów oraz kierunkowskazy jak w USA (zeby świeciły cały czas) ?
Opublikowano 22 Lipca 201511 l Autor Panowie mam pytanie czy w polifcie 2012r da sie włączyć halogeny jako doświetlenie zakrętów oraz kierunkowskazy jak w USA (zeby świeciły cały czas) ? Nie da sie , ta funkcje masz w lampach skretnych
Opublikowano 23 Lipca 201511 l Jeśli nie mogę wejść do modułu 07-head control w celu odblokowania zielonego menu w mmi 2g low to jest to wina kabla?? Mam klona VCDS 12.12.0
Opublikowano 24 Lipca 201511 l Autor Jeśli nie mogę wejść do modułu 07-head control w celu odblokowania zielonego menu w mmi 2g low to jest to wina kabla?? Mam klona VCDS 12.12.0 2G LOW nie odblokujesz zielonego MMI bo nie ma
Opublikowano 24 Lipca 201511 l Ok dzięki, a co może być przyczyną braku dostępu do modułu 07-head control
Opublikowano 29 Lipca 201511 l Proszę o odpowiedz na pytanie! Czy w MMI 3 HIGH można odblokować potencjometr jak podgłaszam muzykę? Na dobra sprawę nawet nie wiem jak wyskalowane jest radio czy multimedia bo tego nie widać!
Opublikowano 29 Lipca 201511 l Proszę o odpowiedz na pytanie! Czy w MMI 3 HIGH można odblokować potencjometr jak podgłaszam muzykę? Na dobra sprawę nawet nie wiem jak wyskalowane jest radio czy multimedia bo tego nie widać! No co Ty!
Opublikowano 30 Lipca 201511 l Autor Kazde 3G to w standarcie jak regulujesz pokretłem to wyskakuje ci skala na monitorzeA co było robione w aucie ?
Opublikowano 30 Lipca 201511 l Kazde 3G to w standarcie jak regulujesz pokretłem to wyskakuje ci skala na monitorze Chyba każde ale 3G+ ? U mnie w 3G High nigdy nie było i nie ma skali głośności na wyswietlaczu
Opublikowano 30 Lipca 201511 l Kazde 3G to w standarcie jak regulujesz pokretłem to wyskakuje ci skala na monitorzeChyba każde ale 3G+ ?U mnie w 3G High nigdy nie było i nie ma skali głośności na wyswietlaczu Potwierdzam, u mnie w 3G high też nie pokazuje skali głośnościWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Lipca 201511 l to już nie wiem czy jest czy nie! ? ! Niechcę nikogo urazić ale z tego co tu czytam to Grzesiek ma ogromną wiedzę, natomiast kilka osób potwierdza że też nie ma. A może można dokodować ???????? Kminił ktoś?????????
Opublikowano 31 Lipca 201511 l Ja też mam 3G HIGH i u mnie też nie wyświetla skali głośności przy regulacji. I tak zawsze się reguluje pod siebie czy ewentualnie pod rozmowy z pasażerami czy też nie. Więc jak dla mnie ta skala jest zbędna.
Opublikowano 2 Sierpnia 201511 l ---------------z innej beczki,czy ktoś kiedyś stwierdził działanie tzw. "Highway light"? Bo próbuje znaleźć o tym info na forum ale znaleźć nie mogę..."[09 - Cent. Elect.] -> [Coding - 07] -> Long Coding Helper -> Selecteer submodule 2 [Rain/Light Sensor (RLS)] Selecteer Bit 0 om Highway Light te activeren"
Opublikowano 3 Sierpnia 201511 l Autor Ja też mam 3G HIGH i u mnie też nie wyświetla skali głośności przy regulacji. I tak zawsze się reguluje pod siebie czy ewentualnie pod rozmowy z pasażerami czy też nie. Więc jak dla mnie ta skala jest zbędna. Mam juz chwile 3G+ i umnie jest regulacja . Jest pewnie tak jak koledzy pisza w 3G HIGH , jakos tak sie dziwnie przyzwyczaiłem
Opublikowano 7 Sierpnia 201511 l Próbowałem wyłączyć SS jednak gdy doszedłem do chanel 34 nie mogę wpisać tej wartości 34 pokazuje mi Error i niestety dalej nic nie zmienię. Mam przedliftową wersje 2010r a gdy chcemy mieć aktywny guzik i od razu po zapłonie wyłączony system (czyli świecący guzik SS) wystarczy09 MCE--->Adaptations 10---> chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60)