marglu8049 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Czy wentylację można uruchomić w każdym aucie? Mimo zrobienia wszystkiego kodowania niestety nie pokazuje się na mmi "audi drive select indywidual" abym mógł ustawić wentylacje Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla a to nie jest tak że czujnik w zegarach podświetla tarcze jak jest jasno a ściemnia podświetlenie gdy jest ciemno gdy przełącznik świateł jest w pozycji 0, przynajmniej tak to wygląda a przy światłach włączonych na auto cały czas jest podświetlenie tarcz zegarów, nawet jak włączone są światła do jazdy dziennej, we wcześniejszym poście chodziło mi o czujnik światła w lusterku. czujnik w lusterku nie ma nic wspołnego z zegarami tylko z fotochromem Czy wentylację można uruchomić w każdym aucie? tak oczywiscie Mimo zrobienia wszystkiego kodowania niestety nie pokazuje się na mmi "audi drive select indywidual" abym mógł ustawić wentylacje a co ma wspólnego ADS i wentylacja ? cos pomyliłes sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marglu8049 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 A gdzie można ustalić czas wentylacji. Bo na pierwszej stronie akurat ta opcja jest podświetlana. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 A gdzie można ustalić czas wentylacji. Bo na pierwszej stronie akurat ta opcja jest podświetlana. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Przeciez masz to w opcjach Pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ta wentylacja to wlacza wentylator i wdmuc**je powietrze z zewnatrz czy wysysa na zewnatrz? Wysłane z sixeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wentylator kręci się tylko w jedną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Czyli poza zuzyciem akumulatora tak naprawde nic mi to nie daje? Wysłane z sixeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marglu8049 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Niestety nie ukazuje mi się możliwość ustawienia wentylacji :/ również w carmenuoption nie mam opcji Auxiliary Heating Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Poprawka poszło Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wlaczylem- jak to wplywa na aku? Mozna ustawic codziennie o 16 czy tylko te trzy daty mozna podac? Wysłane z sixeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na jakiej zasadzie działa ta wentylacja? I co daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na jakiej zasadzie działa ta wentylacja? I co daje? Wiesz co chyba oprócz tego, że w aucie nie ma zaduchu to nic poza. (ja jakoś tam zmian nie widzę) Chyba że jedziesz po pandzie, i trzymasz w samochodzie jakiegoś "stwora" (nie wiem psa, chomika itp) żeby auto pilnował, to może zapewni to wymianę powietrza na świeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 i trzymasz w samochodzie jakiegoś "stwora" (nie wiem psa, chomika itp) żeby auto pilnował, to może zapewni to wymianę powietrza na świeże Lepiej nie. Na pierwszym parkingu pod marketem uczynni przechodnie wybiją Ci szybę, żeby ratować zwierzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na jakiej zasadzie działa ta wentylacja? I co daje? Też sobie dopiero teraz to włączyłem. Fajny bajer, który może się przydać kiedy chcemy przewentylować auto na daną godzinę, albo kiedy zimą idziemy do sklepu zostawić żeby grzał środek ciepłem z układu pod naszą nieobecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zimą to strach o aku Wysłane z sixeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Grzanie, to chyba tylko przy webasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Grzanie, to chyba tylko przy webasto. Jak masz ciecz chłodzącą zagrzaną w układzie to będzie dmuchało ciepłym powietrzem z nawiewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio7934 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tylko przez chwile ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Panowie temat o webascie i wentykacji jest tu oraz INSTRUKCJA OBSLUGIhttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/289814-montaz-i-dzialanie-webasto-diesel-oraz-wentylacja-postojowa/#entry4161567http://a4-klub.pl/index.php?/topic/150825-instrukcja-obslugi-po-polsku-oraz-nawigacja-mmi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ale latem przy upalach powinno zaduch troche wypedzic z auta Wysłane z sixeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Potwierdzam. Latem, kiedy zostawiam auto w pełnym słońcu, to wewnątrz po powrocie jest o wiele przyjemniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi