Skocz do zawartości
IGNOROWANY

17" S-line Czy się opłaca?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam okazje kupić koła tego typu - http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/23/66/82/2423668216_2

Mogę je mieć za 1000zł. 2 opony starczą na sezon a kolejne jeszcze na dwa. Na felgach są oponki 225/45/17, ET45 (do B5 w sedanie podejdzie bez problemu?) i szer felgi 7.5". Same felgi nie są podrapane. Narazie zawias to standard 1BA ale będę planował wrzucić kit lub gwint. Ma ktoś foto jak one prezentują się w sedanie B5? Szukam właśnie w galerii felg i nie mogę nic znaleźć :kwasny: Z jakiego dokładnie modelu pochodzą te felgi?

Opublikowano

ja bym brał mi się podobają własnie takich szukam , jak nie chcesz to ja je chętnie zawinę i tobie odpalę prowizję :D jak coś to priv pisz

Opublikowano
:decayed: Na 90% będę je brał, ale jeżeli bym ich nie kupił to dam Ci znać :naughty: Zastanawia mnie tylko jak one w B5 wyglądają, chyba będę musiał podjechać na przymiarkę :naughty:
Opublikowano

Jeśli są ori a nie jakieś repliki to warto. Powinny fajnie wyglądać ale też nie znalazłem B5 na takich felgach.

Opublikowano

Nie sedan, ale felgi te:

9ed58c52.jpg

Opublikowano

17 ET45 oponki 225/45 , zawias 1BA

000a4d5a449c742a.jpg

Opublikowano

jest OK

Opublikowano

fajne Fele, i cena przyzwoita :D

Opublikowano

witam kupiłem wczoraj wlasnie takie same fele i mam pyt jakie oponki radzicie 225/45 czy 205/50 bo mam AFNa i nie chce zeby mi wiecej palił po przejsciu z obecnych 195/15

strasznie chorowałem na ten wzór od kiedy mam a4ke ale w koncu sie udało je kupic i to jeszcze bardzo tanio

Opublikowano

MASATO, dzięki za fotę :naughty: Jestem pod wrażeniem bo naprawdę pasują do tego modelu. Lekka gleba i będzie naprawdę świetnie. Sprawdzałem te felgi i są na 100% oryginalne, także za niedługo zawitają u mnie na aucie :decayed: To są fele S-line z A6?

Opublikowano

hmm, właściwie mogłem spojrzeć na początek numeru wybitego na feldze to bym wiedział :)

Opublikowano

ZAGATO jesli nie chcesz aby autko Ci wecej paliło to polecałbym jednak 205

Opublikowano

przy 225 tez ci wiecej palic nie bedzie za mala roznica przeciez. co innego przy 255. fajna fela i mala glebe albo normalny i estetyczny kompromis 1BE w sam raz. 205 jak najbardziej sobie wez, tanszy kapec i lepiej ci sie bedzie prowadzil i nie latal po drodze. szfagir ma 235 i jest tragedia strasznie nim mi sie jezdzi

Opublikowano

i tu sie zgodze z kolega :) wszystkim moze sie wydawac ze jak sa szersze lace to lepiej sie trzyma drogi itd. i owszem jest to racja ale za granica w naszym przepieknym kraju dziur i kolein to srednio sie to sprawdza wiem bo na takich jezdze :) na autostradzie jeszcze jakos ale koleiny to jest porazka, jak pisalem rodzice maja w oktawi 205/55/16 i duzo lepiej sie to prowadzi, rzecz jasna mowie o normalnej jezdzie bez ostych zakretow itp

Opublikowano

jeżdżę na 225/45 i na koleinach aż takiej wielkiej tragedii nie ma