przem88 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 witam. nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na forum wiec pisze nowy temat zapala mi sie kontrolka spalonej zarowki z opisem taki : 1. FEU ARRIERE GAUCHE 2. FEU ARRIERE DROIT. to z prztłumaczenia chodzi chyba o swiatla tylne. lecz wszystkie swiatla sa sprawne. ale cale lampy z tylu ostatnio byly wyjmowane i zakladane ale wszystko jest na swoim miejscu tak jak byc powinno. wie ktoś co z tm zrobic?? ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- dodam jeszcze ze podcas odlaczania lamp akumulator nie gyl odlaczany chcociaz niew eim czy to ma jakies znaczenie
Góral65 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 z opisu wygląda że obydwie lampy sygnalizują błąd czy czasem nie zmieniałeś żarówek na jakieś ledy lub słabsze albo jeszcze raz rozepnij kostki
emilk89 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Kolega pisze, że całe lampy były wymienione z tyłu ostatnio. Może wymieniłeś na jakieś ala tuning z allegro i to jest przyczyną
przem88 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 żadna żarówka nie była wymieniana ani wyciągana ani tez lampy nie byly wymieniane. wszystko jest takie jakie bylo zero jakich kolwiek zmian... nie mam pomyslow co moze byc przyczyna;/ a i w ala tunung sie nie bawię
xbladyx Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 wyciąg lampy wypnij wtyczke i potraktuj je kontaktem (preparat do styków)
MemberA4 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Sprawdz jeszcze światełka wstecznego biegu u mnie po wymontowaniu świateł w kostce nie łączyło.
przem88 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 spraqwdzane swiatla byly 4 razy wszystkie swiatełka działaja. no narazie to pomysl tylko zeby wlasnie wymontowac raz jeszcze...
GreGoriO Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 ja bym pomierzył napięcia....przeczyścił styki jak podają koledzy. potem zainteresował modułem... ....zmienił język komunikatów... na zrozumiały
przem88 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 to tez bede zmieniał, tylko narazie brak czasu. szkoda ze polskiego nie ma ale lepszy od franuskiego bedzie angielski oj niby to w niczym nie przeszkadza tylko wkurza ucho i oko jak sie odpala auto:)
niuniek8101 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 u mnie czasami jest to samo ale zdarza się bardzo rzadko i po ponownym odpaleniu komunikat znika. Podpinałeś vaga może z poziomu komputera musisz skasować błąd
przem88 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 nie jeszcze nie podpinałem ale mam zamiar zajechac do znajomego mechaniora. a jak wykasuje bład vagiem to on ni epowróci przypadkiem?? ni ewiem zobacyzmy, jak bede cos wiedzial to napisze, jak narazie to musze zrobic klime
Rekomendowane odpowiedzi